Humanitarna aukcija Lionsa @ Opatijski portun

salpa_barka_sm…malene kockice vaših napora u ovoj humanitarnoj akciji, kupovinom jedne od slika…
…akciji su se priključili i mnogi umjetnici iz našeg Liburnijskog kraja…

Opatija – Budite humanitarni, i odvojite svoje slobodno vrijeme, za prisustvovati humanitarnoj aukciji slika, koja će se održati ovaj četvrtak, 31. ožujka s početkom u 19 sati, u galeriji Opatijski portun.
Aukciju organizira Lions club Opatija, a sva prikupljena sredstva biti će proslijeđena Društvu ‘Naša djeca’, koji će novac dodijeliti djeci slabijeg imovinskog stanja u kvalitetnijem odrastanju.

Mornar - autor Saša Jantolek

Mornar - autor Saša Jantolek


Lions klub Opatija već četrnaestu godinu vjerno slijedi zacrtanu misiju kluba sažetu u ideji stvaranja i učvršćivanja duha i razumijevanja među ljudima, pružanjem humanitarne pomoći i dragovoljnim služenjem svojoj zajednici. Zagledajući se u opatijsku budućnost, ovoga puta želimo pomoći onima kojima je ta pomoć najpotrebnija, našoj djeci, poručili su Lionsi u svom službenom dopisu.
Društvo “Naša djeca” Opatija je dragovoljna udruga građana koja svoje dragovoljno vrijeme isključivo daruje djeci. Promicanje ideje o volonterizmu i edukacija djece i mladih za društveno korisni rad njihove su niti vodilje. Volonterski rad je opća vrlina ljudi, a Društvo “Naša djeca” Opatija je jedna od organizacija koja svoje postojanje zasniva upravo na toj vrijednosti.
– Malene kockice vaših napora u ovoj humanitarnoj akciji, kupovinom jedne od slika mogu predstavljati značajnu pomoć u radu Udruge “Naša djeca” iz Opatije. Za danas, za sutra, za našu djecu i nas, dodali su Lionsi.
Nikola Cvjetović / Liburnija.net ___________________________________________________________________________________________
Portal Liburnija.net; Vaše novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!