Humanitarna Gimkana – Prikupljenih 1300 kuna donirano obitelji iz Lovrana

– Hvala LD Kobac i Futuratrade na pomoći u organizaciji kao i svim sudionicima na manifestaciji koja će vjerujem postati tradicija, poručili su organizatori iz grupa In Bambo Veritas i Pešekani.

Žele i Odić …

Lovran – Premijerno izdanje Gimkane održano prošle subote na parkiralištu Kamenjar u organizaciji dvije lovranske maškarane grupe In Bambo Veritas i Pešekani, osim maškaranog oktanskog nadmetanja imalo je i humanitarni karakter. Naime, kotizacije od sudionika, u iznosu od 1300 kuna, organizatori su odlučili donirati jednoj obitelji iz Lovrana.

– Hvala LD Kobac i Futuratrade na pomoći u organizaciji kao i svim sudionicima na manifestaciji koja će vjerujem postati tradicija, poručili su organizatori iz grupa In Bambo Veritas i Pešekani.

Ljubiteljima karnevala ovog vikenda u Lovranu očekuju brojna događanja čija je kulminacija zakazana za nedjelju od 14 sati kada počinje 53. Međunarodna karnevalska povorka. Uvod u karnevalska događanja na rasporedu je u subotu od 12 sati, kada će akvatorij i luku Lovran zauzeti maškarani ribolovci na još jednoj “Zubijadi” tj. ribolovu pod maskama. Poslijepodnevni sati bit će u znaku Dječje redute koja će se održati u Kinu Sloboda s početkom u 16 sati uz animaciju Valeta i DJ Vedrana.

Dan kasnije, u nedjelju u 14 sati počinje 53. Međunarodna karnevalska povorka koja će ove godine okupiti 48 maškaranih grupa s tri tisuće sudionika. Za one koji ne stignu do Lovrana, ove godine osiguran je direktan prijenos s povorke koji će realizirati tvrtka Pro rec u suradnji s regionalnom news mrežom koju čine četiri portala – PodUčkun.net, Torpedo.media, Tunera.info i Lanterna.news, a slika iz Lovrana bit će odaslana u cijeli svijet te će ju moć pratiti svi ljubitelji pusta gdje god da se nalazili…

FOTO/VIDEO Maškarana Gimkana Lovran ponudila prave atrakcije za gledatelje – Franko Uljanić najbrži

error: Content is protected !!