Humanitarna modna revija – Novi život se rađa

plakat_smHumanitarna modna revija, pod nazivom ”Novi život se rađa” održat će se 12. prosinca, s početkom u 20 sati, u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta.
Pozivu na reviju su se odazvali riječki dizajneri, uz pomoć raznih poznatih osoba iz našeg kraja. Pa krenimo redom: Jelena Janković – grupa RIVERS, Karin Kuljanić, Patricija Škunca, Ana Radišić, Romana Jerković, Ana Grbovac, Ana Akola, Iva Piglić, Jelena Urukalo, Irena Grdinić, Tina Vukov, Maja Konesabo – sve navedene dame nositi će reviju najavljanih dizajnera. U glazbeno/plesnom programu nastupiti će: plesna grupa Flame, Nikita i Karin Kuljanić.
– Dođite i budite dio ove humanitarne akcije, revije za prijateljicu i Riječku dizajnericu Lili i njezinu kćer. Vivien je mlada djevojka koja ima samo devetnaest godina, a nedavno joj je dijagnosticiran rak. Trenutno se ona i njena majka nalaze u teškoj materijalnoj situaciji nastaloj zbog troškova liječenja koji su izrazito veliki.
Gospođa Ljiljana Kasalović je morala prestati raditi kako bi se brinula za svoju kćer, a uz to je još samohrana majka. Pomozite našoj Vivien na teškom putu do ozdravljenja. Možete pomoći i putem poziva na humanitarni telefon 060 610 617, kazali su organizatori, dizajneri Rijeke i okolice. Pomoći se može i pojedinačnim donacijama na žiro račun: 2402006-1031262160.
plakat-za-najavu-revije
Ivan Mellor

error: Content is protected !!