Humanitarna modna revija – ''Opatija Fashion Show“

plakat_op_fasOpatija – Velika humanitarna modne revija pod nazivom, ”Opatija Fashion Showa“, s ciljem pomoći našem sugrađaninu koji boluje od multiple skleroze, održati će se u petak 30. srpnja 2010., s početkom u 22 h, na terasi kluba Colosseum.
Organizator ovog eventa je LEO Klub Opatija, a sva prikupljena sredstva od spomenutog događaja biti donirana našem mladom sugrađaninu koji boluje od multiple skleroze. Uz prikupljena novčana sredstva, vjerujemo, bit će u mogućnosti pristupiti zahtjevnoj operaciji u Kölnu.
Program događaja koncipiran je u dva dijela – prvi dio večeri rezerviran je za modne dizajnere i goste iznenađenja, dok je drugi dio zabavno- glazbeni sa nagradnom igrom.
Voditeljica večeri bit će Nikolina Pišek, dok će reviju otvoriti počasna gošća Žuži Jelinek, te će se u sklopu revije prikazat polusatni dokumentarni film o gđi. Jelinek, snimljen u produkciji HTV-a.
Reviju će nositi poznatije hrvatske manekenke i manekeni koji su se odazvali našem humanitarnom pozivu (poput Aleksandre Grdić, Ivane Paris, Jelene Urukalo, Ave Karabatić, i dr.), dok su glazbeni gosti Grupa Feminnem, Bojan Jambrošić, Klapa Camelia, Željka Brdar i drugi.
Na reviju uz Gant i Vivien Modu izlažu i naše poznate kvarnerske dizajenerice s brendovima Peperoncina Design, Studio Petra, Malromar, Dubravka i Iris Design.
Ulaznice se u pretprodaji po cijeni od 40 kuna mogu kupiti od danas, 16. srpnja 2010., dok će na sam dan događanja cijena ulaznice iznositi 60 kuna na slijedećimprodajnim mjestima: TIC Rijeka, Kartomat na Korzu, Festival Opatija, Agencija New Sound Matulji, Colosseum Opatija.
U pretprodaji je moguće nabaviti i VIP ulaznice ograničene količine po cijeni od 500 kuna. Cijena je formirana na bazi stola (za 4 osobe), te uključuje i konzumaciju.

Liburnija.net: Dana Gregurić,  Žuži Jelinek, Andrej Ptičar i Davor Dujmić

Liburnija.net: Dana Gregurić, Žuži Jelinek, Andrej Ptičar i Davor Dujmić


Ivan Mellor / Liburnija.net
Foto: David Dezso

error: Content is protected !!