Humanitarna večera članova udruge SKAL International Kvarner @ Ugostiteljska škola

skal_vecera_hum

Učenici škole sa svojim mentorima pripremili su izvrsnu večeru, a sudionici večere uplatit će donaciju Udruzi za osobe sa invaliditetom grada Opatije.

Opatija – U kabinetu Ugostiteljske škole održana je humanitarna večera međunarodne udruge profesionalaca u turizmu SKAL International Kvarner. Učenici škole sa svojim mentorima pripremili su izvrsnu večeru, a sudionici večere uplatit će donaciju Udruzi za osobe sa invaliditetom grada Opatije, dok je želja članova kluba da spomenuto druženje postane tradicija. Humanitarnoj večeri su prisustvovali članovi Skala, predvođeni predsjednicom Katicom Hauptfeld, zatim predsjednica Udruge osoba s invaliditetom, ravnateljica škole i predsjednica Školskog odbora.

– Humanitarna večera je održana u našoj školi i sredstva će biti donirana udruzi osoba sa invaliditetom grada Opatije. I ovaj put gospođa Katica Hauptfeld je naglasila kako se ugodno osjeća u našoj školi i budući je članica vijeća turističke zajednice Kvarnera predložila da sljedeće vijeće održe kod nas i to je rado prihvatio župan gospodin Komadina. Gospođa Katica Haupfeld je naglasila da na taj način želi promovirati našu školu kao mjesto gdje se obrazuju kvalitetni kadrovi. Večera je prošla u ugodnoj atmosferi i izmjeni iskustava turističkih djelatnika i nastavnika Ugostiteljske škole. Naši dragi gosti uživali su u delicijama koje su spremili naši vrijedni učenici (2.c,3.e,1.b,3.b) sa svojim mentorima, bile su to jednostavne namirnice našeg podneblja, ali spremljene na vrlo kreativan način koji ih je ostavio bez riječi. Učenike su vodili mentori: Mladen Kažibert, Damir Perman, Saša Bešlić i Nikolina Marčelja. Bilo je lijepo slušati pohvale naših gostiju i u tim trenutcima vidi se sva ljepota nastavničkog poziva Ugostiteljske škole, stoji u objavi na stranicama Ugostiteljske škole.

Skal International Kvarner, broji 24 člana i dio je međunarodne udruge koja je osnovana 1934. godine u Parizu i ima preko 20 000 članova.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!