Humanitarne akcije obilježile kraj godine @ Matulji

hangar_klinci_sm…prodajom svojih rukotvorina, sredstva su skupljala djeca, ali i umirovljenici…
…tvrtka Hemon donirala je 15.000 kuna za socijalni program Općine Matulji…

Matulji – Proteklu, 2011. godinu, Matulji su završili u ”humanitarnom stilu”. Naime, tradicionalna Božićna šetemana, program događanja u tjednu prije Božića, u sklopu kojeg se održava i Božićni sajam, donijela je i nekoliko značajnih donacija.
Božićni sajam posebno je zadovoljio najmlađe školarce koji su kroz svoje štandove sa unikatnim dječjim radovima sakupljali za program razminiravanja i naišli na veliki interes građana koji su kupovali njihove proizvode. Tu je uz ostale izlagače, obrtnike sa područja Općine Matulji i šire, nastupila i Udruga umirovljenika Matulji koja je sav svoj prihod od unikatnih radova svoje kreativne radionice donirala Obitelji Bužanić koji imaju djecu sa poteškoćama u razvoju i kojima je i ova pomoć izuzetna potpora, dok je donacija mladih prikupljena na humanitarnom koncertu Zorana Mišića uplaćena programu inkluzije u Dječjem Vrtiću Matulji.
U humanitarne akcije uključili su se i matuljski gospodarstvenici. Poduzeće HEMON d.o.o. Matulji uplatilo je 24. prosinca 2011. godine donaciju u visini od 15.000 kuna za socijalni program Općine Matulji od čega je 12.600 kn raspoređeno za djecu socijalno ugroženih obitelji (prema popisu korisnika Socijalnog programa u 2011.god), dok je preostali dio sredstava namijenjen za posebno socijalno ugroženu obitelj sa područja Općine Matulji kako bi joj se ovom donacijom pomoglo u rješavanju osnovnih stambenih uvjeta.

Liburnija.net: Zoran Mišić & New Found Power @ Hangar

Liburnija.net: Zoran Mišić & New Found Power @ Hangar


Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!