Humanitarni glazbeno-fashion show @ 4 opatijska cvijeta

Arhiva Liburnija.net: David Danijel

U organizaciji udruge Lunjo i Maza te pod pokroviteljstvom Milenij hotela, održat će se ovog četvrtka, 29. studenog od 20 sati zanimljiva humanitarna priredba.

Opatija – Humanitarni glazbeno-modni događaj, koji će se ovog četvrtka, 29. studenog, od 20 sati održati u hotelu ”4 opatijska cvijeta”, zamišljen je s ciljem pomoći i podrške udruzi za zaštitu životinja Lunjo i Maza.

– Na ovom humanitarnom eventu moći ćete uživati u lijepim kreacijama naših dizajnera, te lijepim modelima. Glazbeni dio uveličat će nekoliko izvođača, među kojima su su i Dalibor Herceg, Giovanni Jakovac, David Danijel, Davor Lovrinić (finalist Supertalenta) i Željka Brdar. Voditelj programa bit će Robert Ivanović. U modnom djelu moći ćete vidjeti neke od kreacija naših dizajnera: Ivan Božić, Pepperoncina dizajn i još mnoge druge a njihove divne kreacije nosit će Iris Vujičić, Anita Pavičić, Iva Frankić, Lana Gržetić, Marizela Hrstić… Uz sve to moci cete osvojiti i vrijedne nagrade na tomboli, a istovremeno cinite i dobro djelo, poručili su iz udruge.

Važno je napomenuti da je ulaz na manifestaciju besplatan.

– Kako ćete ovim putem pomoći životinjama u azilu? Po vašoj osobnoj želji moći ćete u posebnim kutijama donirati novac, hranu i slično što mislite da bi moglo pomoći slatkim ljubimcima, kažu u udruzi Lunjo i Maza.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!