Humanitarni koncert za Erika Marčetu @ Volosko

Liburnija.net: Ivan Bošnjak, Esperanza Frank i Aurora Sršen @ Volosko

Koncert će se održati na Uskrsni ponedjeljak, nakon svečane mise koja će trajati od 19 do 19.45 sati, repertoar će se sastojati uglavnom od klasčine duhovne glazbe i liturgijskih pjesama.

Volosko – Benjamin Klanjac, Sara Puhar, David Smolčić, obitelj Mersnik, Esperanza Frank, Claudio Frank, župni zbor sv. Ane Volosko, župni zbor sv. Marka Evanđeliste Veprinac, Maria Iveković, Ivan Bošnjak, Aurora Sršen, Lorena Perušić, Nikolina Ivošević i Ivana Marčelja nastupit će na humanitarnom koncertu koji će se na Uskrsni ponedjeljak, 1. travnja, održati u župnoj crkvi Sv. Ane na Voloskom.

Koncert će se održati nakon svečane mise koja će trajati od 19 do 19.45 sati, repertoar će se sastojati uglavnom od klasčine duhovne glazbe i liturgijskih pjesama, dok će se tijekom koncerta prikupljati i prilozi za pomoć Eriku Marčeti.

– Dobrovoljni prilog koji će se skupiti uplatit će se na račun Erika Marčete za njegovo ozdravljenje. Molimo ljude da se odazovu u što većem broju, da zajedno pomognemo Eriku i njegovoj obitelji, te unaprijed zahvaljujemo svima koji će se odazvati, izvođačima, ZAMP-u koji će sponzorirati događanje, te župniku Petru Belaniću koji je podržao ovaj koncert, kazali su organizatori, Maria Iveković i Ivan Bošnjak.

Davor Žic / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net