ERSTE AD

Humanitarni koncert za pomoć poplavljenim područjima okuplja glazbenu elitu @ Rijeka

Koktelsi

Koktelsi

Publika će tako imati prilike poslušati Koktelse, Šajetu i Shaionse, Gerillu, Duška Jeličića Duleta i Bonacu, Let 3, Urbana & 4, Putokaze, Morso, Atomsko sklonište, Krešu i kisele kiše, Keops, Gustafe, Blagdan Band, Belfast Food, En Face, The Panny Black Remedy, Riverpool te Alena Polića.

Rijeka – Sutra, u ponedjeljak, 26. svibnja održat će se veliki humanitarni koncert na kojem će se prikupljati pomoć za poplavljena područja. Mjesto događanja je riječko Korzo, na prostoru između ”Kraša” i ”Tiska”, vrijeme je od 20 do 23 sata, a glavni akteri su neki od najpoznatijih i najkvalitetnijih glazbenika iz riječke i liburnijske regije, ali i Istre.

Publika će tako imati prilike poslušati Let 3, Urbana & 4, Putokaze, Morso, Atomsko sklonište, Krešu i kisele kiše, Keops, Gustafe, Blagdan Band, Belfast Food, En Face, Gerilu, The Panny Black Remedy, Riverpool, Koktelse, Šajetu i Shaionse, Duška Jeličića Duleta i Bonacu te Alena Polića.

Koncerti će se istovremeno, uz Rijeku, održati i u Zagrebu i Splitu, gdje će također nastupiti niz kvalitetnih glazbenih imena. Svojevrsni vrhunac večeri biti će zajednički nastup svih izvođača koji će izvesti pjesmu ‘Samo je jedno’. Navedena pjesma biti će izvedena istovremeno u Rijeci, Zagrebu i Splitu, a nastup će biti izravno prenošen na I. programu Hrvatske televizije i II. programu Hrvatskog radija, s početkom u 20.05 sati.

Gerilla

Gerilla

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!