Humanitarni turnir: Olakšajmo život obitelji Bašić

km_ids_foto…već 6. godinu organizatori turnira su MNK ”Kvarner“ iz Matulja te Klub mladih IDS-a Liburnije…
Opatija – MNK ”Kvarner“ iz Matulja u suradnji sa Klubom mladih IDS-a Liburnije nakon uspješno održane prošlogodišnje humanitarne akcije kojom su pomogli u adaptaciji stana četveročlane obitelji Marčeta iz Lovrana kreću u novu humanitarnu akciju, tj. slijedi nam još jedno izdanje Liburnijskog malonogometnog humanitarnog maškaranog turnira, koji će se održati 12.veljače u dvorani Gorovo u Opatiji.
– Svi prihodi koje skupimo na turniru ove godine namijenjeni su tročlanoj obitelji Bašić iz Opatije. Što znači da će posjetitelji umjesto plaćanja ulaza moći donirati određena sredstva za humanitarnu akciju pod nazivom ”Olakšajmo život obitelji Bašić“ , koja će se koristiti isključivo za nabavku hrane i ostalih potrepština tročlane obitelji Bašić, poručili su organizatori na današnjoj tiskovnoj konferenciji.
U jutarnjim satima nastupat će mladi nogometaši, dok će poslijepodne na teren istrčati seniorske maškarane ekipe iz Hrvatske, Slovenije i Italije, nakon kojih će se odigrat i revijalne utakmice vijećnika s Liburnije,
Cilj akcije je osigurati barem polugodišnju nabavke hrane ili plaćanje režija obitelji Bašić, a ukoliko želite i možete pomoći, sredstva možete uplatiti na Žiro-račun obitelji Bašić: (2402006-3205578597 Erste banka) ili na MNK ”Kvarner“ Matulji (2484008-1104581541 , Raiffiesen banka) sa naznakom ”Za humanitarnu akciju“-
Svi donatori ukoliko žele bit će objavljeni na plakatu turnira u dvorani. Generalni sponzori bit će objavljeni u medijima. Unaprijed zahvaljujemo svim donatorima za pomoć pri organizaciji turnira, promoviranju liburnijskog maškaranog identiteta, te u ime familije Bašić kojima je turnir posvećen, dodali su organizatori.
Ivan Mellor / Liburnija.net
___________________________________________________________________________________________
Liburnija.net; Vaše online novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!