Ičići Masters Croatia Open 2019. – Međunarodni turnir u odbojci na pijesku počinje ovog četvrtka

Ususret seniorskom turniru prošle subote održan je prvi dio drugog po redu „TEENS IČIĆI“ turnira u organizaciji KOP Opatije.

Ičići – Svi ljubitelji odbojke, pijeska, dobre igre, srčanog navijanja, odlične zabave, super glazbe, hladnog pića, nagradnih igara, zalazaka sunca, kupanja i brčkanja, after beach partyja dođite i opustite se uz ovogodišnje, 6. izdanje Ičići Masters Croatia Open, međunarodnog turnira odbojke na pijesku koji će se održati od 8. do 11. kolovoza na glavnoj plaži u Ičićima, istaknuli su organizatori iz KOP Opatija.

U četvrtak, 8. kolovoza u poslijepodnevnim satima održat će se kvalifikacijski dio turnira (po sustavu jednostruke eliminacije) za koji se može prijaviti najviše 12 ekipa. U glavni dio turnira, koji se igra po sustavu dvostruke eliminacije, ulazi 6 najbolje plasiranih muških i ženskih parova iz kvalifikacija, zatim 6 parova koji pravo igranja ostvaruju direktno temeljem do tad osvojenih bodova u prvenstvu Hrvatske te po 4 para koja će dobiti WILD CARD (dvije dijeli HOS, a dvije KOP Opatija). Glavni turnir održat će se od 9. do 11. kolovoza 2019. te je posljednji dan rezerviran za polufinalne i finalne mečeve uz direktan prijenos na Sportskoj TV. Mečevi za 3. mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji odigrat će se u 15 i 16 sati, dok će finalne utakmice biti u 17 i 18 sati.

Turnir u Ičićima već godinama slovi kao najjači turnir odbojke na pijesku u Hrvatskoj, kako po nagradnom fondu tako i po kvaliteti igre. Svake godine nagradni fond je sve veći, a ove godine iznosi 50.000 kn, odnosno 25.000 kuna po spolu. Uz novčane nagrade, razni sponzori začinili su događaj i drugim vrijednim poklonima što je zasigurno dodatan motiv natjecateljima za prijavu na turnir i što bolju igru te plasman.

– Spektakularna odbojka na pijesku je u prvom planu, ali popratni sadržaj je jednako zanimljiv i bogat. Za zabavu i party na plaži zadužena je ekipa Liminal koja će osigurati da se svi gibaju u ritmu super mjuze za vrijeme i nakon završetka utakmica. Publika u Ičićima svake je godine sve mnogobrojnija te je zaslužna za užarenu atmosferu i širenje dobrih vibracija što organizatori nagrađuju kroz razne zabavne igre za sve uzraste, a igrači borbenošću na terenu i atraktivnim mečevima koji gledatelje zadrže na tribinama do posljednjeg poena. Uistinu smo zadovoljni s razvojem turnira u pet godina, a možemo se pohvaliti time da i sami igrači, radi kojih se sve ovo i odvija, vole dolaziti i vraćati se u Ičiće, što pokazuje sve veći broj prijava. Prijave za turnir primaju se do ponedjeljka, 5. kolovoza do ponoć, dodali su organizatori.

Službene obrasce za prijavu (Obrazac prijave igrača, Privola i Zahtjev za wild card) naći ćete HOS-a (https://hos-cvf.hr/?rubrika=dokumenti) i treba ih poslati na: pph@hos-cvf.hr
Također, prošle subote održan je prvi dio drugog po redu „TEENS IČIĆI“ turnira u organizaciji KOP Opatije.

– Nastupile su djevojčice koje su se ove godine uključile u najatraktivniji ljetni sport te u kratkom razdoblju puno naučile od trenera Ivana Đorđevića i Alena Pavačića. Djevojčice su iskazale veliku borbenost i predanost na terenu, a prvo mjesto osvoijle su Josipa Grčević, Martina Žiganto i Roza Korić, Katja Korić, Korina Kalanj i Nika Perčić osvojile su drugo mjesto, treće Korina Žužić, Ira Crljen i Tara Mesić dok su se na četvrto plasirale Ema Crancich, Petra Car, Lara Kennedy i Veronika Pejić. Najboljom igračicom proglašena je Josipa Grčević.

– Dan uoči početka seniorskog turnira, bit će predstavljene mlade zvijezde u odbojci na pijesku. Drugi dio „TEENS IČIĆI“, održat će se 7. kolovoza od 9 sati te su prijave otvorene za natjecateljice iz svih klubova (U19 kategorija). Najuspješnije očekuju pehari, medalje te nagrade iznenađenja. Za sve gledatelje osiguran je besplatan ulaz uz bogate popratne sadržaje, rezimirali su organizatori.

error: Content is protected !!