Ičići ponovo plešu – Program Dancing Stars Elia Bašana i gostiju ovog ponedjeljka u Lučici

Arhiva

Ovakve plesne večeri odvijaju se kontinuirano u Ičićima već šestu godinu zaredom i imaju svoju publiku koja prati ovu izvedbenu umjetnost. Atraktivni su kako lokalnom stanovništvu, tako i turistima i svim ostalim znatiželjnicima.

Ičići – U ponedjeljak, 6. kolovoza s početkom u 21 sat, drugi puta ove ljetne sezone, svi posjetitelji ičićanske lučice moći će uživati u glazbi i ritmovima plesnih parova pod vodstvom Elia Bašana.

– Elio Bašan, trener, međunarodni sudac, predavač i ispitivač te učitelj plesa predstavit će plesne parove koji će izvesti široku lepezu plesova. Tako će se na repertoaru od 70 minuta pronaći ponešto za svakoga : rumba, samba, jive, cha-cha-cha, bečki valcer, engleski valcer, quickstep, foxtrot, slow fox, tango te španjolski pasodoble. Ukratko, sve od klasičnih do standardnih, a onda za kraj i street plesova novijeg datuma. Ovakve plesne večeri odvijaju se kontinuirano u Ičićima već šestu godinu zaredom i imaju svoju publiku koja prati ovu izvedbenu umjetnost. Atraktivni su kako lokalnom stanovništvu, tako i turistima i svim ostalim znatiželjnicima. Posebnost predstavi daju svjetlosti efekti, kako s reflektora tako i s posebno dizajniranih kostima plesačica. Sve u svemu, atmosfera koja nastaje na ovakvim večerima još dugo ostaje u sjećanju i pruža još jedan poseban doživljaj gostima koji ovdje uživaju u svom odmoru, najavili su organizatori iz Turističke zajednice mjesta Ičići.

Pokrovitelji manifestacije su Grad Opatija, ŽLU Opatija – Lovran – M.Draga i Bistro Lučica.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!