Idealne terapije za bolove, artritis ili opuštanje – Indijski terapeut Shibu dolazi u Thalasso Wellness Centar @ Opatija

Zanimljive, egzotične, ali iznad svega – učinkovite terapije moći će se koristiti od 1. do 31. ožujka, a u ponudi je sedam tradicionalnih indijskih tretmana koje pomažu kod različitih vrsta zdravstvenih tegoba.

Opatija – Indijski terapeut Veeraserrytharayil Pappu Shibu gostovat će ponovo u opatijskom Thalasso Welness Centru ovog ožujka, te tijekom čitavog mjeseca u sklopu manifestacije „Oaza wellnessa“ staviti svoje vješte ruke i terapijsko iskustvo na raspolaganje građanima i posjetiteljima Opatije.
Zanimljive, egzotične, ali iznad svega – učinkovite terapije moći će se koristiti od 1. do 31. ožujka, a u ponudi je šest tradicionalnih indijskih tretmana koje pomažu kod različitih vrsta zdravstvenih tegoba.

Posebne tehnike masaža i ulja s umirujućim, antistresnim i detoks djelovanjem Abhyanga stoje između 190 i 390 kuna, dok je tretman Nasya, kojim se tretira vrat, ramena i luce, uz inhalaciju, idealan za sinuse, dišne puteve i alergije, uz cijenu od 380 kuna.

Tretman Shirobhyanga, fokusiran na glavu, vrat i ramena, izvrstan je lijek protiv mentalnog zamora, s cijenom od 190 do 370 kuna, dok tretman Pichu po cijeni od 200 kuna ublažava tegobe leđa, artroze, spondiloze i ozlijeda.

Zanimljiv je i tretman Potala Swedam, namijenjen liječenju posljedica artritisa kao što su bol u leđima, ukočenost zglobova, spastička i upalna stanja. Radi se o masaži loptom od tkanine koja se ugrije parom ili uljem. Punjena je biljem, biljnim prahom, prženim listovima biljaka ili pijeskom, a cijena tretmana je 350 kuna. Jednaka je i cijena tretmana Vasti, individualnog tretmana koji pomaže kod boli i napetosti mišića.

Za tretmane kod indijskog majstora, kojem ovo nije prvi posjet Opatiji, vlada velik interes, stoga iz opatijskog Thalasso Wellness Centra pozivaju na rezervaciju termina putem broja telefona 051/202 855 ili e-maila recepcija-wellness@tto.hr.

Promo / Podučkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net