IDS: LRH hitno riješiti

ernie_smOpatija – Upravu i Nadzorni odbor Liburnia Riviera Hotela, postavljene po poliičkom ključu, treba zamijeniti stručnim i provjerenim kadrovima, poručili su na jučerašnjoj konferenciji za novinare predstavnici IDS-a Liburnije, Matulja, Lovrana i Opatije.
Naime, predstavnici stranačkih organizacija iz liburnijskih jedinica lokalne samouprave smatraju da je odnos između vodstva najznačajnijeg liburnijskog gospodarskog subjekta i predstavnika lokalne samouprave – manjkav.
Kao poseban problem, prisutan u svim liburnijskim općinama i gradu Opatiji, istaknuli su zatvorene objekte u vlasništvu LRH, među kojima se odnedavno broji i matuljski restoran ”Turist” i pripadajuća mu butiga.
– Restoran “Turist” i market pored njega u vlasništvu je LRH, ali je u posljednje vrijeme zatvoren, što je dovelo do činjenice da 28 tamo zaposlenih ljudi sada nema posla. Apeliramo stoga na Upravu LRH da čim prije te objekte stavi u funkciju, rekao je predsjednik matuljskog IDS-a Tedi Babić.
Babić, kao i njegovi kolege – predsjednik opatijskog IDS-a Ernie Gigante Dešković, predsjednik lovranskog IDS-a Mario Krizmanić te predsjednica IDS-a Liburnije Adriana Aničić smatraju kako upravo LRH koči projekte daljnjeg ujedinjavanja liburnijske destinacije.
Pohvalili su, ipak, projekte koji rade na brendiranju liburnijske rivijere, kao što je nedavno osnovano udruženje vrhunskih restorana Riviera Opatija Gastro i sve češći zajednički nastupi turističkih zajednica Liburnije, koji promoviraju jedinstvenu destinaciju od Kastva do Mošćeničke Drage.

Ernie Gigante Dešković, Adriana Aničić, Tedi Babić i Mario Krizmanić

Ernie Gigante Dešković, Adriana Aničić, Tedi Babić i Mario Krizmanić


Nikola Cvjetović

error: Content is protected !!