IDS: Počinju pripreme za lokalne izbore – Raspušteno predsjedništvo opatijske gradske podružnice @ Pula

Arhiva: Opatijski IDS ponovo će birati redsjedništvo

Arhiva: Opatijski IDS ponovo će birati redsjedništvo

IDS je svjestan svojih izbornih potencijala u Opatiji, stoga je odlučeno da bi se snažnijim timskim radom učinkovitije ispunili ciljevi, posebice na lokalnim izborima 2017. godine, poručili su iz IDS-a.

Pula – Na današnjoj sjednici Predsjedništva IDS-a jednoglasno je donesena je odluka o raspuštanju predsjedništva Gradske podružnice IDS-a Opatija.

– Prema rezultatima posljednjih izbornih ciklusa, vidljivo je da je podrška IDS-u na području Grada Opatije, kao i cijele Liburnije u porastu. IDS je svjestan svojih izbornih potencijala u Opatiji, stoga je odlučeno da bi se snažnijim timskim radom učinkovitije ispunili ciljevi, posebice na lokalnim izborima 2017. godine. Time se želi u opatijski IDS unijeti dodatnu energiju te voditi stranku prema novim uspjesima, poručili su iz IDS-a.

Također, analizirali su se detaljno rezultati IDS-a na nedavnim parlamentarnim izborima.

– Rezultati izbora pokazuju da podrška IDS-u konstantno raste te da su građanke i građani itekako prepoznali vrijednosnu i programsku dosljednost IDS-a. Koalicija IDS-PGS-RI uspjela je ostvariti još bolji rezultat u odnosu na prethodne izbore, te je druga politička opcija na razini cijele osme izborne jedinice. Također, danas je IDS i službeno počeo s pripremama za lokalne izbore u svibnju 2017. Predsjedništvo je naime donijelo odluku o formiranju izbornog stožera IDS-a za lokalne izbore, na čijem će čelu biti glavni tajnik IDS-a Giovanni Sponza, istaknuli su u IDS-u uz napomenu da su donesene i odluke o postupku kandidiranja za IDS-ov kandidata za župana Istarske županije, te za gradonačelnike i načelnike.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!