Igra svjetlosti obilježila manifestaciju Light Transformation Gradina @ Trsat

light_transformation_gradina_trsat_2016

U drugom dijelu manifestacije posjetiteljima su se predstavili glazbenici DJ Tommy i glazbeni selektor Ivo koji su dodatno rasplesali cijelu Trsatsku gradinu.

Rijeka – Ljeto na Gradini još jednom potvrdilo da su tematske manifestacije odličan razlog za dolazak posjetitelja!

Light Transformation Gradina, četvrta ovogodišnja tematska manifestacija koja je održana u sklopu 11. Ljeta na Gradini ispunila je prostor Trsatske gradine mnogobrojnim posjetiteljima koji su mogli uživati u ovoj originalnoj manifestaciji temeljenoj na svjetlosnom oplemenjivanju jedinstvenog prostora Trsatske gradine uz pomoć različitih izvora svijetla u režiji GIS produkcije.

Tijekom večeri na cijelom prostoru Trsatske gradine projicirana su različita svijetlosna rješenja uz pomoć ambijentalne led rasvjete, kazališne rasvjete, lasera i dimnih efekata, a na taj način oplemenjeno je niz prepoznatljivih segmenata Trsatske gradine kao što su Mir Junaka, Rimska kula, Mala galerija, zmajevi… U drugom dijelu manifestacije posjetiteljima su se predstavili glazbenici DJ Tommy i glazbeni selektor Ivo koji su dodatno rasplesali cijelu Trsatsku gradinu.

Slijedeće što nas očekuje u sklopu Ljeta na Gradini je koncertni nastup Marka Škugora kojemu će se na pozornici pridružiti gosti Branko Bubica iz Klape Maslina, Sara Škugor te Voljen Grbac. Koncert će biti održan u četvrtak 21. srpnja s početkom u 21 sat.

I. Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!