Igraonica društvenih igara i Warhammer liga PGŽ sutra u Kulturnom frontu

Liga koja će se tako održati u nedjelju, prva je u Primorsko-goranskoj županiji, a sastoji se od skupljanja bodova kroz pobjede u igrama u Free-for-All obliku gdje svaki igrač ima maksimum do 500 bodova.

Opatija – Ove nedjelje će se s početkom u 17 sati u udruzi Kulturni front (Maršala Tita 42) održati još jedna u nizu igraonica u sklopu projekta Kreativni nered – cjelogodišnjeg programa društvenih igara i drugog sadržaja za mlade.

Uz već uobičajenu prezentaciju modernih stolnih igara koje su osvojile brojne dosadašnje posjetitelje svih uzrasta iz Opatije i šire, te voditelje koji će rado pokazati nove igre početnicima, posjetitelji će imati na raspolaganju preko 70 igara, među kojima će se naći i neki noviji i još neotkriveni naslovi.

Također, ovog puta za vrijeme igraonice održat će se i turnir u kolekcionarskoj igri Warhammer. Warhammer 40k stolna je strateška igra koja se sastoji od sakupljanja, sastavljanja i bojanja futurističkih vojski u 28-milimetarskoj skali, a rekreira ratovanje iz budućnosti. Liga koja će se tako održati u nedjelju, prva je u Primorsko-goranskoj županiji, a sastoji se od skupljanja bodova kroz pobjede u igrama u Free-for-All obliku gdje svaki igrač ima maksimum do 500 bodova.

Prethodna najava dolaska na igraonicu nije potrebna, ali je nošenje maski u zatvorenom prostoru obavezno. Igrači pak koji žele sudjelovati u ligi prijavljuju se na email dominik.capic@gmail.com, baš kao što ondje mogu potražiti i sve dodatne informacije vezane za ligu.

 

error: Content is protected !!