Ilustracije bez teksta Vedrana Ružića ove subote u galeriji Adamić

Vedran Ružić

Vedran Ružić

Uz proljetno sunce na našoj terasi, na izložbi će biti izloženo desetak akrilika na platnu i medijapanu, srednjih formata, s motivima iz publikacija “Mačak z Voloskega”, “Vincent z Kastva”, “Vid z Reki” i “Morčić”, a sve u zaigranim manirima mladog slikara iz Voloskog, poznatog autora slikovnica izdavačke kuće Adamić.

Opatija – Knjižara i galerija Adamić ugostit će likovnu izložbu Vedrana Ružića ove subote, 18. lipnja, s početkom u 12 sati.

– Dragi svi vi koji se rado veselite, volite gledati lijepe stvari i zabaviti se subotom uz dobru priču, pozivamo vas u galeriju Adamić na likovnu izložbu Vedrana Ružića bez formalnog otvaranja. Uz proljetno sunce na našoj terasi, na izložbi će biti izloženo desetak akrilika na platnu i medijapanu, srednjih formata, s motivima iz publikacija “Mačak z Voloskega”, “Vincent z Kastva”, “Vid z Reki” i “Morčić”, a sve u zaigranim manirima mladog slikara iz Voloskog, poznatog autora slikovnica izdavačke kuće Adamić. Dođite i pogledajte dobro vam poznate slike bez teksta, mi vas čekamo s osmijehom, poručili su organizatori iz Adamića.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!