‘Indexi’ večeras na Ljetnoj – jednosmjerni promet u centru

Mole se vozači da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije kao i da svoja vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima budući će se sva vozila koja se zateknu na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno premjestiti ”paukom”.

Opatija – Zbog održavanja koncerta ‘Indexi i prijatelji’ dana 03. 08. 2012. na Ljetnoj pozornici u Opatiji od 19.00 do 03.00 sati uvodi se jednosmjerni prometni režim kroz centar

Ulica Maršala Tita na dionici od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i Ulicom F.Peršića do raskrižja sa Trgom V. Gortana staviti će se u režim jednosmjernog prometovanja, na način da se vozi desnom prometnom trakom u smjeru vožnje zapad (prema Lovranu), dok bi lijeva prometna traka Ulice M.Tita od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i Ul.F.Peršića do hotela Imperijal služila za uzdužno parkiranje osobnih vozila.

– Ujedno će se dozvoliti na nerazvrstanoj cesti – Ulici Šetalište Carmen Sylve, na dan održavanja manifestacije tijekom naznačenog vremena, parkiranje osobnih vozila na označenom dijelu nogostupa po izrađenom prometnom projektu. Mole se vozači da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije kao i da svoja vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima budući će se sva vozila koja se zateknu na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno premjestiti ”paukom”, poručili su iz Grada Opatije.

Promet gradskih autobusa odvijati će se za to vrijeme po Novoj cesti.

Linije Autotroleja prometuju_:
linija 32 prometuje Novom cestom,
linije 33, 34 i 37 trasom : Trg Vladimira Gortana – Ul. Velog Jože – Nova Cesta i dalje redovitom trasom.

Linije City busa prometuju:
Liburnija: Mihotići – Pobri- Billa – Tošina –Volosko-Lipovica- Ulica M.Laginje – Nova Cesta -Slatina – Nova Cesta – Kosovo groblje i dalje redovitom trasom.
Veprinac: Zatka- Poljanje- Ičići- Punta Kolova – Slatina – Vrutki Billa- Tošina – Pavlovac – Lipovica – Ulica M.Laginje – Nova Cesta -Slatina i dalje redovitom trasom u pravcu Veprinca.

Podsjetimo, na jednom mjestu okupit će se glazbenici legendarne sarajevske grupe, ali i brojna poznata pjevačka imena iz cijele regije, a posjetitelji će moći uživati u odličnom programu, u hitovima koje će pjevati neke od najvećih zvijezda s prostora bivše YU odajući time počast “Indexima”, a spomenimo samo neke: “Plimu ” pjeva Željko Bebek; Dado Topić, Aki Rahimovski i Željka Katvić-Pilj izvest će “Pjesmu o Davoru”, a evergreen “Ti si mi bila u svemu naj” interpretira legendarni Arsen Dedić. Na koncertu “Indexi i prijatelji” pjevati će još Goran Karan, Hari Mata Hari, Irina Kapetanović, Massimo Savić, Nihad Voloder, Zoran Predin, i Seid Memić Vajta.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 100 kn 120 kn i 150 kn dostupne su na prodajnim mjestima Festivala Opatija. Za sve informacije nazovite 051/271 377.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net