Inspira mali kamp početkom rujna u Voloskom

Program je osmišljen za nove prvašiće i djecu nižih razreda osnovne škole u dobi od 6 do 10 godina, a broj sudionika ograničen je na 12 kako bi se osigurala kvaliteta izvedbe programa.

Volosko – Inspira mali kamp održat će se od 2. do 6. rujna, u trajanju od pet (8- 13h) ili osam sati (8-16h).

– Dobro promišljeni i intuitivno posloženi raspored igranja za postizanje “kung- fu panda” stanja spremnosti za školu. Na zabavan način potiču se sposobnosti i vještine za dobro snalaženje u školi. U suradničkom okruženju, posvećivanjem pažnje i na unutarnji svijet doživljaja i na vanjsku ekspresiju, aktivnosti programa nježno i zabavno jačaju dječji osjećaj povjerenja u sebe i snalažljivosti u različitim situacijama. Radionice uključuju različite oblike umjetničkog izražavanja, plesa i tjelovježbe, glasa i tjelesnih perkusija, suradničke igre, vježbi disanja i mindfulnessa, grafomotorike te pedagoških priča koje pomažu u lakšoj prilagodbi na školsku okolinu. Program je osmišljen za nove prvašiće i djecu nižih razreda osnovne škole u dobi od 6 do 10 godina, a broj sudionika ograničen je na 12 kako bi se osigurala kvaliteta izvedbe programa, najavile su izvoditeljice psihologinja Lidija Jukić, umjetnica Lorena Žuvić, trenerica Katia Mello Mikulić i spisateljica Ana Barišić.

Mali kamp održavat će se na tri lokacije u Voloskom – Inspira (R.K.Jeretova 27), Vova- Atelier “Mala soba” (A. Štangera 43) i Dom Liburnija (A. Štangera 48).

Prijave i Informacije  dostupne su na info@inspira.hr ili 095 373 44 98, a detaljniji program radionica možete preuzeti na linku www.inspira.hr

error: Content is protected !!