Interes za slatkim plodom nadmašio sva očekivanja – Pola tone domaćih jagoda prodano u nepuna dva sata

– Za razliku od prošlih izdanja, kada su imali istu količinu jagoda u ponudi i više od polovice donesenog uroda vraćali neprodano u Zagreb, ovog su puta jagode doslovno razgrabljene, poručili su organizatori koji su ovim putem uputili ispriku svi kupcima koji su posjetili Veletržnicu, a nisu uspjeli kupiti svoju škatulicu jagoda.

Matulji – Ogroman interes kupaca obilježio je 4. izdanje Dana domaće jagode koji se jučer održao na Veletržnici Matulji – Rijeka.

Prema riječima organizatora, ove godine interes kupaca nadmašio je sva očekivanja, pa tako i proizvođača iz Jagodnog prstena Zagrebačke županije koji su u Matulje stigli s pola tone ovog slatkog voća.

– Ove godine interes je bio ogroman, a proizvođači su prodali pola tone jagoda i proizvoda od jagoda u nepuna dva sata. Za razliku od prošlih izdanja, kada su imali istu količinu jagoda u ponudi i više od polovice donesenog uroda vraćali neprodano u Zagreb, ovog su puta jagode doslovno razgrabljene, poručili su organizatori koji su ovim putem uputili ispriku svi kupcima koji su posjetili Veletržnicu, a nisu uspjeli kupiti svoju škatulicu jagoda.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!