Investicijsko zlato – spas za imovinu pred nadolazećom gospodarskom krizom @ Opatija, Matulji, Lovran

zlato_isporuka_2016

Vlasnici investicijskog zlata profitirali su u protekloj krizi, značajno uvećavši svoju imovinu dok je većina ostalih građana izgubila, a sada je mogućnost ulaganja u zlato otvorena svima… Dukate, zlatne poluge i zlatnike možete pronaći u poslovnicama tvrtke Auro Domus u Opatiji, Lovranu i Matuljima.

Svijet se nalazi pred novim gospodarskim slomom, tvrde ugledni ekonomski stručnjaci kao što je George Soros koji upozoravaju da aktualna situacija vrlo snažno podsjeća na onu iz 2008. godine, neposredno prije krize koja je obilježila kraj prošlog desetljeća.

Kinesko gospodarstvo nalazi se pred zidom, i ukoliko ne nađe skoro rješenje, moglo bi za sobom povući i brojne ostale svjetske zemlje koje su na njega izravno vezane. Grčka kriza još uvijek ključa, a nove i teško premostive probleme za čitavu Europsku uniju značit će i potencijalni izlazak Engleske. MMF je već krajem prošle godine upozorio na mogući bankrot Saudijske Arabije, a pred velikim se izazovima nalaze i druge zemlje izvoznice nafte. Svjetsko gospodarstvo opasno se usporava, ratni sukobi i terorizam sve su izraženiji, a napetost i nestabilnost jača iz dana u dan.

No, u vrijeme kada se sve ruši i kad ekonomija posrće, jedan sektor ima snažne uzlazne tendencije. Riječ je o zlatu, koje je od pamtivijeka simbol sigurnosti ulaganja i dugotrajnog očuvanja vrijednosti, stoga mu u kriznim vremenima cijena snažno raste. Tijekom prošle gospodarske krize, zlato je ojačalo čak 400 posto, a slični obrasci naziru se i danas.

Zlato od početka godine ostvaruje stabilni rast vrijednosti, dosad mu je cijena na svjetskim burzama porasla više od 20 posto, a prognoze analitičara kazuju da će se taj trend i nastaviti zbog percipiranih nestabilnosti u gospodarskom okruženju. Niti najjače gospodarstvo svijeta – ono SAD-a – nije u “dobroj formi”, jer je tamošnja središnja banka zbog ekonomskih slabosti odustala od podizanja referentnih kamatnih stopa. Sve to potaknulo je rast cijena zlata, a taj rast trebao bi se i nastaviti – poručuju iz najveće hrvatske kompanije specijalizirane za proizvodnju i prodaju investicijskog zlata – Auro Domus Bullion Market. Kompanija koja posluje u sklopu Auro Domus Grupe na hrvatsko je tržište uvela mogućnost kupnje investicijskog zlata, proizvoda poput dukata, zlatnih poluga i pločica, ili zlatnika, te tako i hrvatskim građanima omogućila da svoju imovinu osiguraju od negativnih posljedica krize.

Naime, do 2013. godine nije postojala takva prilika, jer zlato je u Hrvatskoj bilo opterećno visokim carinama i porezima, no danas je priča sasvim drugačija – investicijsko zlato oslobođeno je ne samo poreznih davanja, već i PDV-a, i predstavlja jedinu investicijsku klasu u našoj zemlji koja se ne oporezuje, za razliku od štednje, dionica ili, uskoro, nekretnina.

Činjenica da je investicijsko zlato oslobođeno poreza jako je dobro primljena kod naših klijenata, kojih iz mjeseca u mjesec ima sve više. Dio njih kupuje zlatne predmete vrijedne milijune, no kvalitetna investicija koja bi dugoročno trebala biti vrlo isplativa, moguća je i za daleko manje sredstava, pa se primjerice popularni zlatnici Bečki filharmoničar od 1 unce mogu nabaviti po cijeni od oko 8 do 9 tisuća kuna, a također tražene pločice od 100 grama renomiranih proizvođača cijene se oko 28 tisuća kuna, u skladu s kretanjem cijena na burzi. Na stranicama tvrtke Auro Domus dostupne i sve trenutne cijene investicijskih proizvoda.

Više informacija o investicijskom zlatu dostupno je i putem besplatnog broja telefona 0800 510 510, ili u bilo kojoj od 170 poslovnica Auro Domusa u Hrvatskoj, u kojima je moguće naručiti i preuzeti kupljene dukate, zlatne poluge i pločice ili zlatnike.

Promo / PodUčkun.net

error: Content is protected !!