Irenka Dujmović je najbolja matuljska iznajmljivačica sa 1.600 ostvarenih noćenja @ Matulji

Marijana Kalčić Grlaš

Marijana Kalčić Grlaš

U sklopu akcije uređenja Matulja podijeljene su i nagrade najuređenijim prostorima, a nagrađeni su Renata Superina za najljepši balkon, Ivan Stanić za najljepšu okućnicu, te ”Štacion” za najbolji ugostiteljski objekt.

Matulji – Tri cvijeta po cijeni od deset kuna moći će kupiti matuljski građani ove subote, 18. travnja na Regionalnoj veletržnici Matulji, s početkom od 9 sati. Dio je to akcije ”Volim Hrvatsku – matujska turistička rožica” u organizaciji Turističke zajednice općine Matulji, a svi željni novog cvijeća morat će ponijeti osobne iskaznice.

Igor Lončarica ispred ugostiteljskog obrta Štacion

Igor Lončarica ispred ugostiteljskog obrta Štacion

Direktorica TZ Matulji Marijana Kalčić Grlaš kazala je da se već nekoliko godina sadnice dijele iznajmljivačima, pa će tako i ove godine svi iznajmljivači sa važećim rješenjem izdanim do 31.12.2014. godine i podmirenim svim zakonskim obvezama, svoj besplatni paket cvijeća moći podignuti tijekom travnja u Rasadniku ”Šmogori” u Matuljima.
U sklopu akcije uređenja Matulja podijeljene su i nagrade najuređenijim prostorima, a nagrađeni su Renata Superina za najljepši balkon, Ivan Stanić za najljepšu okućnicu te ”Štacion” za najbolji ugostiteljski objekt.

– Turistička zajednica Matulji u sklopu akcije ”Čovjek ključ uspjeha” dodjeljuje i nagradu za najiznajmljivača, pa je iznajmljivačica Irenka Dujmović najiznajmljivač za 2013. godinu sa 1.588 noćenja koja su ostvarena u Velom Brgudu, kazala je direktorica Kalčić Grlaš, pozvavši sve zaintersirane da se do kraja lipnja prijave na novi natječaj za najbalkon, najokućnicu i najugostiteljski objekt.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!