Istra Gourmet Tour stiže u restoran Dorina @ Plomin

dorina_plomin

U sklopu ove manifestacije predstavit će se ukupno deset ugostiteljskih objekata iz Istre i Slovenije, koji će menije bazirane na tradicionalnoj istarskoj gastronomiji nuditi po promotivnoj cijeni od 120 kuna po osobi. Zbog velikog interesa gostiju, ponuđena jela, osim u četvrtak, biti će u ponudi petak, subotu i nedjelju.

Plomin – Svježi kravlji sir s mladim maslinovim uljem, medaljoni od palente s kavijarom od gljiva, carpaccio od boškarina, gusta juha od buče s rezancima od pancete, špikovani odrezak od istarskog boškarina sa zelenom palentom, pljukanci s umakom od gljiva, plominski krafi naći će se u mesnom meniju koji će se gostima poslužiti sutra u 19 sati u restoranu Dorina u Plominu (Plomin 54), gdje se nastavlja gastromanifestacija istarskog Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika nazvana Istra Gourmet Tour.

Osoblje restorana Dorina...

Osoblje restorana Dorina…

Uz mesni, vlasnici restorana Dorina pripremili su i bogat riblji meni u kojem će se naći carppacio od hobotnice, riblji tartar na medaljonima od kukuruznog kruha, marinirani fileti inćuna na posteljici od rige i motara, riblja juha sa istarskim šafranom, medaljon od brancina punjen repovima kozica, listići krumpira u bijelom vinu, riblji ravioli u pikantnom umaku od rajčica i plominskih maslina, te plominski krafi.

U sklopu ove manifestacije predstavit će se ukupno deset ugostiteljskih objekata iz Istre i Slovenije, koji će menije bazirane na tradicionalnoj istarskoj gastronomiji nuditi po promotivnoj cijeni od 120 kuna po osobi. Kako su javili iz Dorine, zbog velikog interesa gostiju, ponuđena jela, osim u četvrtak, biti će u ponudi petak, subotu i nedjelju.

Nakon plominske Dorine, predstavit će se slovenski ugostiteljski objekt Skok, 23. siječnja, a 22. svibnja u manifestaciju će se uključiti i drugi slovenski partner, Špacapanova kuća.

Sve dodatne informacije možete saznati na slijedeće brojeve telefona – 052/863023 ili 091/5684000.

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!