Italia in Arte e Cultura – Izložba Fabia Colussia, Vasco Rossi tribute band i DJ Elvio Moratto ovog vikenda u Mošćeničkoj Dragi

16. kolovoza na rasporedu je Vasco Rossi tribute band koji će predstaviti sjajan autorski rad ovog izvrsnog talijanskog kantautora koji je do sada objavio 30 službenih albuma, napisao više od 250 pjesama te prodao 35 milijuna albuma.

Mošćenička Draga – Druženje s kulturom na području Drage nastavlja se ovog vikenda kada je na rasporedu manifestacija Italia in Arte e Cultura koja će tijekom tri dana trajanja u fokus staviti talijanske umjetnike.

Čast da otvori manifestaciju pripala je slikaru Fabiu Colussiu koji će se predstaviti izložbom pod nazivom ‘Slikar Jadrana’. Otvorenje izložbe zakazano je za 15. kolovoza s početkom u 18:30 sati u galeriji Cisterna. Dan kasnije, 16. kolovoza na rasporedu je Vasco Rossi tribute band koji će predstaviti sjajan autorski rad ovog izvrsnog talijanskog kantautora koji je do sada objavio 30 službenih albuma, napisao više od 250 pjesama te prodao 35 milijuna albuma. Manifestaciju će zaključiti summer beach party u Cocco beach baru, 18. kolovoza, koji počinje u 19 sati. Za zabavu je zadužen DJ Elvio Moratto, a ulaz je slobodan.

error: Content is protected !!