Ivan Jakovčić i Darijo Vasilić dali podršku Mladenu Prencu i koaliciji PGS-IDS- Reformisti @ Matulji

ids_pgs_reformisti_matulji_jakovcic_vasilic_2016_izbori (1)

Zastupnik u Europskom parlamentu Jakovčić kazao je kako IDS ima tradiciju upravljanja Općinom, dok je gradonačelnik Krka dodao da PGS posljednjih godina ostvaruje odlične rezultate u Matuljima, zaključivši da je to jamac za uspjeh na prijevremenim izborima i stvaranje stabilne većine upravo oko koalicije PGS-IDS-Reformisti.

Matulji – Ivan Jakovčić, zastupnik u Europskom parlamentu i dugogodišnji predsjdnik IDS-a i Darijo Vasilić, ”vječni” gradonačelnik Krka i predsjednik PGS-a jučer su na druženju s građanima Matulja pružili podršku Mladenu Prencu kao kandidatu za načelnika na skorašnjim prijevremenim lokalnim izborima, kao i zajedničkoj koalicijskoj listi IDS-a, PGS-a i Reformista za Općinsko vijeće.

ids_pgs_reformisti_matulji_jakovcic_vasilic_2016_izbori (2)

– IDS u Matuljima ima duboke korijene i dugogodišnje iskustvo stranke koja je upravljala općinom. Nadam se da će građani omogućiti našim kandidatima da ponovo preuzmu odgovornost za Matulje. Vjerujem da će iskustvo koje imamo biti jamstvo kvalitetnog rada za dobrobit Matulja, a i ja osobno kao zastupnik u Europskom parlamentu stavit ću se na raspolaganje budućem načelniku, kazao je Jakovčić.

Darijo Vasilić također se osvrnuo na iskustvo IDS-a u upravljanju Matuljima, ali i činjenicu da PGS na lokalnim izborima u ovoj općini redovito postiže dobre rezultate, kazavši da će ta sinergija dvije regionalne stranke, u suradnji s Reformistima biti velika prednost na nedjeljnim izborima.

– Imamo ozbiljnu šansu da stvorimo stabilnu poziciju u predstavničkom tijelu, kao i da Mladen Prenc pobijedi u utrci za načenika. Prema telefonskim anketama koje smo radili, naši kandidati za načelnički tim ulaze u drugi krug, a tamo imaju veće šanse za pobjedu od bilo kojeg od dvojice protukandidata koji se uz njih plasiraju, kazao je Vasilić.
Naglasio je da je stabilnost garancija uspješnosti projekata i da je ta stabilnost bila upravo ono što je nedostajalo Matuljima.

– Mi smo spremni na suradnju sa svima koji imaju bliske programe, naravno s područja lijevog centra gdje prirodno pripadamo. Imamo i najveći koalicijski potencijal od svih opcija koji se natječu na izborima, što znači da možemo biti jamac kvalitetne i stabilne većine u Vijeću, zaključio je Vasilić.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!