Ivan Tomečak: Vjerujem da ćemo se do Splita dodatno konsolidirati, odigrati pravu utakmicu i vratiti se na pobjednički kolosijek

Arhiva

Arhiva

– Drago mi je što sam ponovo zaigrao i što je ta ozljeda većim dijelom sanirana. Utakmica je bila čvrsta, što se kaže prava prvenstvena i šteta što su je neki detalji odveli u smjeru u kojem nismo željeli, kaže Ivan Tomečak.

Rijeka – Nakon odrađenog Jadranskog derbija kojim je produžen niz neporaženosti protiv Hajduka (12 utakmica) i u MAXtv Prvoj ligi (šest utakmica), nogometaši Rijeke okrenuli su se pripremi za gostovanje u Parku mladeži kod Splita (subota, 19 sati).

Doprinos produženju niza neporaženosti dao je Ivan Tomečak, povratnik u momčad nakon ozlijede aduktora, koji je upotpunio upražnjeno mjesto na lijevome boku gdje je inače ordinirao Marin Leovac.

Na kraju smo osvojili bod iako sigurno žalimo za sva tri – kaže Ivan Tomečak

– Drago mi je što sam ponovo zaigrao i što je ta ozljeda većim dijelom sanirana. Utakmica je bila čvrsta, što se kaže prava prvenstvena i šteta što su je neki detalji odveli u smjeru u kojem nismo željeli. Na kraju smo osvojili bod iako sigurno žalimo za sva tri. Budući da smo 50 minuta igrali s igračem manje na kraju je nedostajalo malo svježine za završni pritisak – kaže Ivan Tomečak koji se dobro snašao i u ulozi na lijevome boku.

– Budući da sam već i ranije igrao na lijevom boku nije ovo bila neka velika novost. Možda je malo izostao učinak prema naprijed zbog činjenica da mi to nije prirodna pozicija, ali mislim da nije bilo ni loše i da ćemo s utakmicama rasti što kao momčad, što individualno. Vjerujem da ćemo se do Splita dodatno konsolidirati, odigrati pravu utakmicu i vratiti se na pobjednički kolosijek – dodao je Tomečak.

I. M. / HNK Rijeka / PodUčkun.net