Ivan Vidaković izabran za predsjednika Foruma mladih SDP-a Primorsko-goranske županije

Ivan Vidaković izabran za predsjednika Foruma mladih SDP-a Primorsko-goranske županije

FM SDP PGŽ-a

Govornici su posebno istakli važnost načela slobode, pravde, jednakosti i solidarnosti pri političkom djelovanju.

Konvencija

Rijeka – Forum mladih SDP Primorsko-goranske županije na jučerašnjoj konvenciji izabrao je novo rukovodstvo. Za predsjednika je jednoglasno izabran Ivan Vidaković, koji je ujedno bio jedini kandidat, dok su za potpredsjednike izabrani Ivana Prica i Riccardo Sgardelli.

Tea Dimnjašević, Bruna Jakovac i Biagio Mazzone izabrani su u predsjedništvo dok će  Županijski odbor činiti Juraj Divjakinja, Valentino Klarić, Sandi Manestar, Bernarda Rubeša, Leo Šamanić, Iris Šoda, Tomislav Štimac, Kristian Volarić i Milan Vucelić.

Ivan Vidaković

Konvenciju su otvorili pozdravnim govorima Sanjin Matijević, član Županijskoga odbora SDP Primorsko-goranske županije i predsjednik Mjesnoga ogranka SDP Kozala u kojem je i održana konvencija, zatim  Vuk Prica, dosadašnji predsjednik Foruma mladih SDP-a Primorsko-goranske županije te Vedran Kinkela dosadašnji potpredsjednik Foruma mladih. Svi navedeni govornici istaknuli su važnost autonomije Foruma mladih, njegov doprinos SDP-u, kao i želju da Forum mladih raste i kreira kvalitetni politički prostor za mlade unutar naše županije ali i šire. Govornici su posebno istakli važnost načela slobode, pravde, jednakosti i solidarnosti pri političkom djelovanju.

Za kraj dodajmo da je dvadesetdevetogodišnji Vidaković magistar prava zaposlen kao odvjetnički vježbenik u odvjetničkom uredu Vlade Vladike. Govori engleski i talijanski jezik, a politikom se aktivnom bavi od 2008. godine, kada se učlanio u stranku i u Forum mladih.

 

error: Content is protected !!