Ivo Dujmić kreće u kampanju za četvrti mandat

Mogao bih mirne glave odmarati i ostaviti iza sebe sve brige, no znam da bih u sebi bio nesretan jer sam u ovim najvažnijim i povijesnim trenutcima propustio nastaviti boriti se za naš grad i dopustiti raznim političkim avanturistima uništiti vrijednosti koje pripadaju svim našim građanima, istaknuo je Ivo Dujmić.

Opatija – Iako sam već dugo promišljao da je gradonačelnički mandat koji časno i ponosno obnašam posljednji, političke snage koje ne prežu ni pred čime, koje jurišaju na Opatiju kao na nekakav plijen, uvjerile su me u suprotno. Mogao bih mirne glave odmarati i ostaviti iza sebe sve brige, no znam da bih u sebi bio nesretan jer sam u ovim najvažnijim i povijesnim trenutcima propustio nastaviti boriti se za naš grad i dopustiti raznim političkim avanturistima uništiti vrijednosti koje pripadaju svim našim građanima, istaknuo je Dujmić u priopćenju koje je poslao grad Opatija te dodao da ‘ne bih mogao gledati takvo obezvrjeđivanje naših zajedničkih vrijednosti, koje je odgovorno sačuvao’.

– To se neće dogoditi! Grad je na prekretnici razvoja i u izazovnim vremenima uslijed pandemije korona virusa, te me nitko i ničime ne može zastrašiti kako bi nekome servirao neke nove fotelje!
Upravo ću se radi toga ponovno kandidirati za gradonačelnika i još jednom ostaviti svoje iskustvo, znanje i odgovornost na biranje mojim sugrađanima! Grad pripada svim Opatijkama i Opatijcima, svima koji u njemu žive i podiže svoju djecu. Ljudi su snaga Opatije i s njima u koaliciji idem i na ove izbore!

Ivo Dujmić tako je postao treći kandidat za gradonačelnika nakon što su svoje kandidature objavili Fernando Kirigin (SDP) i Ante Štampalija (Kvarnerska inicijativa).

error: Content is protected !!