Izabrali smo 20 jednodjelnih kupaćih kostima koji će vladati ovog ljeta

Tower Lifestyle Magazin izabrao je 20 najboljih ponuda iz trgovina Tower centra Rijeka, a sve ih možete pogledati na njihovim stranicama.

Calzedonia

Rijeka – Proljetni dani polako nam bude razmišljanja o ljetnim mjesecima, moru i plaži. Iako su sezonu kupanja otvorili samo oni najhrabriji i na morske radosti ćemo ipak još neko vrijeme pričekati, prvi kupaći kostimi već su stigli na police dućana i najavili najnovije trendove. Jedan od najpopularnijih modela, koji će i ovoga ljeta vladati plažama, je jednodijelni kupaći kostim.

Upravo ovaj oblik odlično pristaje svakoj građi i lijepo oblikuje tijelo. Ponuda jednodijelnih badića zadovoljiti će svačiji ukus. Tako ćete pronaći brojne modele, od onih jednobojnih i jednostavih, pa sve do badića ukrašenih zanimljivim detaljima, poput vezica, mašnica i volana.

Woman Secret

Upečatljivi motivi, poput cvijeća, prugica, životinjskog uzorka ili točkica, biti će savršen dodatak vašem jednodijelnom kostimu. Isto tako, naredne mjesece obilježiti će i zanimljivi krojevi. Moći ćete birati između badića na jedno rame, s otvorenim leđima, dekolteom ili onoga na vezanje.

Ovako primamljivi modeli biti će odličan dodatak svakom ljetnom outfitu i izvan plaže. Odlično će izgledati uz hlačice visokog stuka ili uz lepršavu maxi ili midi suknju. Sudeći prema ovogodišnjim kolekcijama, jednodijelni badići biti će apsolutni vladari plaže, stoga je vrijeme da krenete u potragu za svojim savršenim primjerkom.

Tower Lifestyle Magazin izabrao je 20 najboljih ponuda iz trgovina Tower centra Rijeka, a sve ih možete pogledati na njihovim stranicama.

error: Content is protected !!