Izabrano novo vodstvo Liburnijske stranke

liburnijska_stranka_skupstina_2013 (3)

Za članove predsjedništva izabrani su Nikica Pažin, Toni Družeta, Danijel Liber, Robert Stanić, Žarko Šimunić, Igor Lencović i Vilma Krivokuća, dok će Jan Bernd Urban, Tatjana Pančelat te Alen Cetina činiti nadzorni odbor.

Opatija – U Kulturnom domu Zora, 20. prosinca, održana je redovna, ali i izborna skupština Liburnijske stranke. Okupljeni članovi LIST-a izglasali su promjenu Statuta te izabrali novo Predsjedništvo stranke, Sud časti, Nadzorni odbor i Glavnog tajnika stranke.

U narednom periodu na čelu stranke ostaje Nikica Pažin, potpredsjednici su Robert Stanić (ogranak Matulji), Žarko Šimunić (ogranak Lovran), Igor Lencović (ogranak M. Draga) i Danijel Liber (ogranak Opatija), a funkciju glavnog tajnika preuzeo je Toni Družeta.

Za članove predsjedništva izabrani su Nikica Pažin, Toni Družeta, Danijel Liber, Robert Stanić, Žarko Šimunić, Igor Lencović i Vilma Krivokuća, dok će Jan Bernd Urban, Tatjana Pančelat te Alen Cetina činiti nadzorni odbor. U Sud časti Liburnijske stranke izabrani su Alen Peloza, Ronald Ribarić i Marina Iskra.

liburnijska_stranka_skupstina_2013 (4)

– U samo godinu i pol od osnivanja, LIST je prisutan na političkoj sceni u svim lokalnim zajednicama i na to smo posebno ponosni. U narednom periodu predstoji nam okupljanje novih članova te širenje ideja i aktivnosti za koje se zalažemo. Prvenstveno tu mislim na stvaranje preduvjeta za razvoj gospodarstva, koji će generirati otvaranje novih radnih mjesta, a samim time i podizanje životnog standarda svih naših sugrađana. Imamo čast i privilegiju da živimo u najljepšem kutku svijeta koji nažalost već desetljećima stagnira, no nadamo se ćemo s drugačijim pristupom početi mijenjati stvari nabolje. Osnovna nit vodilja je stručnost, koja će u svakom pogledu biti ispred podobnosti, jer jedino sa stručnim i kvalitetnim ljudima, možemo stvari mijenjati nabolje, kazao je Nikica Pažin, predsjednik Liburnijske stranke.

Članovi LIST-a uskoro će osnovati interesni Forum žena, a ono na što su posebno ponosni je činjenica da više od 50% članova čine mlade osobe u dobi od 20-35 godina.

– Desetljećima smo taoci interesa raznih pojedinaca i vrijeme je da takvo ponašanje ode u povijest. Otvoreni smo za suradnju sa svim strankama na područjima na kojim djeluje, no interes zajednice i svih stanovnika koje žive u njoj mora biti apsolutni prioritet dodao je Pažin te dodao da će predstavljanje novoizabranih predsjednika ogranaka uslijediti uskoro.

[nggallery id=1172]

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!