Izbor najbolje kobasice @ Premani

liburnijanet_kobasijada_permani…natjecati se mogu svi, a dovoljno je donijeti dva para kobasica…
…prošlogodišnji pobjednik bio je načelnik Općine Matulji – Mario Ćiković…

Permani – U restoranu Stara pošta, večeras, s početkom u 20 sati, održati će se izbor najukusnije kobasice. Izbor se održava već dugi niz godina, točno na blagdan Sveta Tri Kralja, tj. isti dan kada se u Žejanama počinje Pust, a biraju se najukusnije kobasice našeg kraja.
Za veselu feštu pobrinuti će se Kokonić s triještinkun, a iće i piće pripremljeno je za sve posjetitelje. Za prisustvovanje natjecanju dovoljno je doć u restotran Stara pošta, i donjeti dva para kobasica, dok su organizatori za sve natjecatelje osigurali nagrade.
Podsjetimo, prošle godine sudjelovalo je 25 natjecatelja s područja Liburnije i Istarske županije, a najbolju kobasicu pripravio je načelnik Općine Matulji Mario Ćiković.
Kako je otkrio novinarima, odličan okus njegove kobasice duguju kvaliteti mesa koje se suši kod obitelji Perčić iz Zaluka (pul Antonovih) te osjećajem za omjer ostalih sastojaka. Drugu najbolju kobasicu pripremio je Bogdan Ružić iz Ružića, dok je treća nagrada pripala Vilimu Božiću iz Jušića. Četvrto mjesto osvojio je Boris Perman, dok je peta nagrada pripala Igoru Ujčiću iz Velog Brguda.

Liburnija.net: Vesela atmosfera na lanjskom izboru @ Stara Pošta, Permani

Liburnija.net: Vesela atmosfera na lanjskom izboru @ Stara Pošta, Permani


Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!