Izborna skupština Zajednice sportskih udruga potvrdila Ivicu Škeca kao predsjednika @ Lovran

Arhiva

Arhiva

Na području Općine Lovran sada djeluje 13 sportskih i rekreativnih udruga, od kojih 7 u redovitom sustavu natjecanja, ligaškog ili nekog drugog vida natjecanja utvrđenog kalendarom nadležnih športskih saveza.

Lovran – Zajednica sportskih udruga općine Lovran na nedavnoj izbornoj skupštini odabrala je novi izvršni i nadzorni odbor, predsjednika te tajnika na mandat od četiri godine. Petero mjesta u Izvršnom odboru zauzeli su Sanjin Kinkela iz TK Lovran, Srećko Topolčić iz JK Istra, Boris Štanc iz HNK Lovran, Anton Bučević iz BK Lovran te Ivica Škec iz ŠRD ”Zubatac”, koji je ujedno izabran za predsjednika, dok će mu ”prvi suradnik” kao potpredsjednik biti Štanc. Izvršni je odbor kao tajnika, ponovo, izabrao Miluna Ristića.

– U listopadu ove godine donesen je novi Zakon o udrugama, prema kojemu bi sve udruge trebale uskladiti svoje statute i svu ostalu potrebnu dokumentaciju. Skrećemo pažnju i na sportsku inspekciju, koja je započela i sa kontrolom nekih naših udruga članica. Sve to zahtijeva od nas pojačanu odgovornost i ažurnost u vođenju dokumntacije. Novi zakon je uveo i jednu novu funkciju – likvidatora udruge – a naš novoizabrani likvidator je Nataša Pavičević, kazao je Škec.

Novi nadzorni odbor čine Adriano Marković iz BBK Marun, Liljana Kosmić iz PD Knezgrad i Branka Bistre iz PK Lovran. Inače, na skupštini je članstvo saveza proširene, jer je u zajednicu ušla i jedna nova udruga – Pikado klub Lovran.

– Na području Općine Lovran sada djeluje 13 sportskih i rekreativnih udruga, od kojih 7 u redovitom sustavu natjecanja, ligaškog ili nekog drugog vida natjecanja utvrđenog kalendarom nadležnih športskih saveza. Za ostvarenje svih naših aktivnosti, organizacije natjecanja, putovanja, članarina, troškova opreme, kotizacija, sudaca i svega ostalog, potrebna su velika sredstva. Kao i uvijek do sada, naš najveći sponzor i glavni donator, je naša Općina Lovran. Svjesni složene situacije i teškog ostvarivanja planiranih prihoda proračuna, zahvaljujemo Općini Lovran što je pronašla sredstva i uspjela isfinacirati naš ovogodišnji plan u potpunosti. Koristimo ovu rijetku priliku da se zahvalimo i svim našim roditeljima na podršci i trudu. Osim dobre volje i mnogo slobodnog vremena, oni ulažu i mnogo vlastitih sredstava u naše mlade sportaše. što su nam rezultati vredniji i bolji, odricanja i pomoć roditelja su u pravilu puno veća. U ime svih naših udruga, moramo se zahvaliti i svim onim dragim ljudima i prijateljima, koji nam pomažu u radu na bilo koji način, da li svojim sredstvima, da li svojim vrijednim radom ili dragovoljnim angažiranjem u pripremi i organizaciji natjecanja, zaključio je Škec.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!