Izložba, predstava, degustacija @ Kastav

U predstavi ”Dobra stara vremena”, na duhovit se i ironičan način govori o djetinjstvu, ljubavi, prijateljstvu i vremenu o kojem danas često govorimo sa nostalgijom.

Kastav – Ovu subotu, 25. kolovoza, pod gradskom ložom u sklopu manifestacije ‘Pod Ložom – iznad svih’, od 12 do 24 sata, gostuje Kulturno – umjetnička udruga Art klub Gorski kotar iz Fužina. Udruga će se predstaviti s umjetničkom izložbom slika, keramike i skulptura, izložbom fotografija, umjetnosti u drvu i metalu, dramskom predstavom u izvornom dijalektu te prigodnim klasičnim i jazz koncertom.

Večernji sati rezervirani su za predstavu Pozorišta na Terazijama ‘Dobra stara vremena’, koja će se održati na Crekvini, s početkom u 21 sat.

– Tanja Bošković, Rade Marjanović i Lola Novaković u Kastvu! I to u formi kabarea, pod vodstvom Rade Marjanovića koji je 30 godina karijere uspješno pretvorio u ovaj glazbeno-scenski spektakl. U predstavi ”Dobra stara vremena”, na duhovit se i ironičan način govori o djetinjstvu, ljubavi, prijateljstvu i vremenu o kojem danas često govorimo sa nostalgijom. Budite naši gosti u Kastvu i prisjetite se dobrih starih vremena, poručili su iz Kastafskog kulturnog leta.

Drugoga dana, 26. kolovoza, od 18 do 21 sat, u Osojnakovoj kotlariji, ispod Fortice, održat će se prezentacija kuhanja rakije uz degustaciju.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!