Izložba Strijelac, Bik i Vaga u Stanciji Kovačići @ Rukavac

lada

Strijelac, Bik i Vaga horoskopski su znakovi umjetnika – Lada Sabo Kajfež (Strijelac), Sandy Uran (Bik), Samir Šaković (Vaga). Ujedno, to je i naziv izložbe-revije na kojoj će svoje najnovije radove predstaviti troje umjetnika različitih umjetničkih izraza.

Rukavac – Manifestacija ”Strijelac, Bik i Vaga” održat će se u petak, 27. rujna s početkom u 19.30 sati u rukavačkoj Stanciji Kovačići, a radi se o kombinaciji modne revije i likovne izložbe troje autora po čijim je horoskopskim znakovima čitav ”event” dobio ime.

– Strijelac, Bik i Vaga horoskopski su znakovi umjetnika – Lada Sabo Kajfež (Strijelac), Sandy Uran (Bik), Samir Šaković (Vaga). Ujedno, to je i naziv izložbe-revije na kojoj će svoje najnovije radove predstaviti troje umjetnika različitih umjetničkih izraza, koje sjedinjuje ljubav prema umjetnosti, kazala je organizatorima Morana Knez Trobec uime Kulturno-umjetničke udruge Vita Art.

Slikarica i kreatorica Lada Sabo Kajfež izložit će 10 ulja na platnu i imati malu modnu reviju rukom pletenih tunika koje će nositi manekenka Dajana Tankosić.

Novinarka i slikarica Sandy Uran predstavit će svoju novu umjetničku fazu ”Bijelo” s 5 najnovijih radova u kojima osim bijele boje okosnicu čine različiti svakodnevni ”materijali”. Uz sol i gorski kristal u radovima su zastupljeni kava, papar, riža te drugi elementi iz svakodnevnice. Iste večeri premijerno će predstaviti i modnu kreaciju – bijelu košulju oslikanu i ukrašenu gorskim kristalima.

Poznati modni dizajner cipela iz Kopra Samir Šaković izložit će svoje svoje prelijepe cipele koje oduzimaju dah.

sandy_uran

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!