Izložba Vedrana Ružića – ‘Tihe mačke na dimnjacima’ @ Volosko

Izložba i glazbeni jam session, ako vremenske prilike dopuste održati će se na vološćanskom mulu, a u slučaju kiše cjelokupni program preseliti će se u Kon – tiki bar.

Volosko – Na Uskršnji ponedjeljak, 1. travnja u 12 sati, na vološćanskom mulu točnije na Puntici, održati će se izložba ‘Tihe mačke na dimnjacima’, popraćene prigodnim glazbenim jam sessionom.

– Za izradu svojih radova koristim tehniku akrila dok inspiraciju za tematiku pronalazim u Voloskom, Opatiji, moru, ljudima, muzici (mojoj drugoj velikoj ljubavi) ili jednostavno dođe sama u pravom trenutku na pravom mjestu. Slike izrađujem na dvije lokacije, na Voloskom gdje živim zimi i u Zvonećoj gdje provodim ostatak godine u potkrovlju svog ateliera, kazao nam je Vedran Ružić.

Za glazbeni dio programa zadužena je prekaljena ekipa glazbenika Damjan Brnić (gitara), Zvjezdan Ružić (klavijature), Edi Lazarić (bubanj), Zoran Majstorović (gitara) te ostali prijatelji i kolege Vedrana Ružića koji će osim slikarskog pokazati i glazbeno umijeće. U slučaju kiše cjelokupni program održati će se u Kon – tiki baru. Za one koji ne stignu ovog ponedjeljka do Voloskog, radove Vedrana Ružića moći će pogledati izložbu na terasi Kon-tiki bara do srijede, 3. travnja.

Vedran Ružić

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net