Izmještaju se pedijatrijska i stomatološka ordinacija Doma zdravlja PGŽ

Dežurne pedijatrijska i stomatološka ordinacija izmještaju se na novu lokaciju, dok ordinacija obiteljske medicine ostaje u postojećem prostoru (Cambierijeva 7)

Rijeka – Nastavno na situaciju vezanu za sprječavanje širenja COVID-19, od subote 21. ožujka 2020., Dom zdravlja Primorsko goranske županije izmješta lokacije sljedećih ambulanti:

  • Dežurna pedijatrijska ordinacija te prostorija za uzimanje uzoraka krvi za djecu izmještaju se na novu lokaciju u ulici Cambierijeva 7 (prostor bivše dječje oftalmologije). Nova lokacija udaljena je svega 50 metara od trenutne lokacije, a raspored rada ostaje nepromijenjen: subotama, nedjeljama blagdanima od 08 do 20 sati. Telefonski broj ordinacije je 051 641-045 i 051 336-046.
  • Dežurna stomatološka ordinacija također se izmješta sa sadašnje lokacije (Cambierijeva 7) na adresu Studentska 1 u Rijeci, a također će raditi prema dosadašnjem radnom vremenu: subotama, nedjeljama i blagdanima od 08 do 20 sati. Telefonski broj ordinacije je 051 494 896.
  • Dežurna ordinacija obiteljske medicine ostaje u postojećem prostoru (Cambijerieva 7) i radi prema dosadašnjem rasporedu: subotama, nedjeljama i blagdanima 8 do 20 sati. Telefonski broj ordinacije je 051 335 588.

Također, obzirom na novonastalu situaciju, svi psihijatri i psiholozi Doma zdravlja PGŽ u svoje redovno radno vrijeme dostupni su za pružanje telefonske psihološke pomoći svim građanima Primorsko-goranske županije. Kontakte psihijatara i psihologa te više informacija o novostima vezanim za mjere opreza i uputama o postupanju možete pronaći na internetskoj stranici Doma zdravlja PGŽ.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net