Izvježbani glasovi u karnevalskim uspješnicama – Ovog petka 9. Maškarani klapski maraton @ Opatija

ARHIVA

U natecateljskom dijelu sudjelovat će ukupno sedam klapa – ženske klape Hreljin, Kastav, Teha te muške klape Boškarin, Kastav, Mirakul i Škvadra, dok će se za dobru atmosferu pobrinuti i uigrani voditeljski duo Dražen Turina Šajeta i Mario Lipovšek Battifiaca.

Opatija – Klapska pjesma i maškarani hitovi spojit će se još jednom na 9. Maškaranom klapskom maratonu što će se u petak, 2. veljače u organizaciji Ženske klape Volosko održati u Sportskoj dvorani Marino Cvetković.

Kako su najavile organizatorice, ovogodišnje izdanje otvorit će Grobnički Dondolaši koji bi trebali stići u velikom broju te domaćin, Ženska klapa Volosko. U natecateljskom dijelu sudjelovat će ukupno sedam klapa – ženske klape Hreljin, Kastav, Teha te muške klape Boškarin, Kastav, Mirakul i Škvadra, dok će se za dobru atmosferu pobrinuti i uigrani voditeljski duo Dražen Turina Šajeta i Mario Lipovšek Battifiaca.

Težak zadatak odlučivanja pobjednika imati će žiri u sastavu: Nikola Niki Peršić, Darko Čargonja, Eduard kišić, Aleksandar Valenčić, Francesco Squarcia te Katja Budimčić Sabljar, dok će i publika imati također priliku izabrati svog favorita – podijelit će se 800 glasačkih listića.

Vrata dvorane za publiku otvoriti će se u 19:30, program počinje od 20 sati, a ulaz je slobodan.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!