Izvrsni rezultati učenika glazbene škole Mirković

klavir_sm…učenici iz Osnovne i srednje glazbene škole ”Mirković” konstantno ostvaruju izvrsne rezultate…
…svi prvo nagrađeni odlaze na Državno natjecanje učenika glazbe…

Volosko – Na upravo održanom regionalnom 49. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe, učenici Osnovne i srednje glazbene škole ”Mirković” osvojili su čak 7 nagrada u nekoliko različitih kategorija.
U Zadru, 6. ožujka 2011., u disciplini klavir solo, u kategoriji učenika do 11 godina starosti, prvu nagradu je osvojila Nikolina Maričić, drugu nagradu je osvojila Esenija Shkunnikova i Gaia Wruss, a treću Silvestar Pulić. Dario Belić, tenor i Marko Lasić, bariton, osvojili su prvu nagradu, dok je drugu nagradu osvojila Karla Mazzarolli, mezzosopran na natjecanju u Splitu, 07. ožujka, u disciplini solo pjevanje.
Svi prvo nagrađeni odlaze na državno natjecanje učenika glazbe koje će se sredinom travnja održati u Dubrovniku, a mi im ovim putem želimo puno sreće.
Učenici iz osnovne i srednje glazbene škole ”Mirković” često postižu uspjehe na natjecanjima, pa je krajem veljače, Nikolina Maričić, učenica 4. razreda osvojila prvu nagradu i posebnu nagradu za sviranje zadane skladbe hrvatskog skladatelja, a svoje umijeće predstavila je izvedbom kompozicije Tomislava Uhlika.
Serena Calderara/ Liburnija.net
Vezane vijesti:
Veliki uspjeh Nikoline Maričić
48. Državno natjecanje komornih sastava @ Opatija
___________________________________________________________________________________________
Liburnija.net; Vaše online novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!