Jadranske igre: Ekipa 'Vlahov breg' izborila veliko finale

liburnijanet-jadranske-igre-jusici-1…osim ekipe Vlahv breg, boje Liburnijskog kraja branila je i ekipa Lovrana…
…glavna nagrada koji će pobjednici Jadranskih igara osvojiti je vatrogasno vozilo…

Fažana, Matulji – Nakon održanih uvodnih natjecanja, ekipa Vlahov breg, u sinoćnjoj televizijskoj emisiji pokazala se je najvještijom i najspretnijom, te je izborila sudjelovanje u velikom finalu Jadranskih igara koje će se održati u Biogradu na moru.
U trećoj polufinalnoj emisiji, u Fažani, osim ekipe Vlahov breg, boje Liburnije branila je ekipa Lovrana, dok su nastupile i ekipe iz Umaga i Fažane. Navedene ekipe, borile su se za pobjedu i svoje mjesto u velikoj završnici, a igre kojima su odmjerili snage su slijedeće: potezanje konopa, skidanje pršuta, prenošenje kašeta, spašavanje turistkinje, traženje blaga, leteći vaterpolo, morska alka, trka magaraca i jadranska bitka.
Sa 17 bodova najuspješnija ekipa bila je Vlahov breg, drugo mjesto s 11 bodova osvojili su Lovranci, ekipa Umaga bila je treća, a posljednji su bili domaćini iz Fažane. Za dobru feštu bili su zaduženi Gustafi, dok je voditeljski posao prepušten iskusnoj ekipi Karmela Vukov Colić, Mirko Fodor i Rene Bitorajac.
Veliko finale izborili su ekipe Vlahov breg, Primošten i Rab, posljednjeg protivnika za veliko finale saznati će narednog vikenda u Kaštel starom. Pobjednici Jadranskih igara osvojit će vatrogasno vozilo.

Liburnija.net: Pobjednici - ekipa Vlahov breg @ Jušići

Liburnija.net: Pobjednici - ekipa Vlahov breg @ Jušići


Liburnija.net TV – Jadranske igre @ Lovran

Ivan Mellor / Liburnija.net
Vezane vijesti:
FOTO, VIDEO: DVD Lovran pobjednici Jadranskih igara @ Lovran
FOTO: Ekipa ‘Vlahov breg’ ponovo najbolja @ Jadranske igre

error: Content is protected !!