Jadranski derbi: Josip Brezovec – Misli usmjerene na pobjedu

josip_brezovec_kantrida

Od srijede, 2.travnja u prodaji su ulaznice za susret 29.kola MAXtv Prve lige u kojem se u nedjelju 6. travnja od 15 sati na stadionu Kantrida sastaju HNK Rijeka i NK Hajduk iz Splita. Tribine E i E1 nisu u prodaji. Dio navedene tribine namijenjen je tampon zoni, dok je preostali kapacitet popunjen najmlađim navijačima osnovnih škola, pripadnicima sportskih klubova iz regije, sudionicima programa utakmice te pripadnicima Škole nogometa HNK Rijeke.

Rijeka – Samo četiri dana nas dijele do jedne od najzanimljivijih utakmica ove sezone na Kantridi, a zahuktaloj Rijeci pod noge stiže Hajduk. Momci trenera Matjaža Kek mirno se pripremaju za Jadranski derbi, koji je na rasporedu 6. travnja.

Utorak je bio dan kad se dva puta treniralo. Ujutro i popodne. Oba puta na Kantridi. Nakon popodnevnog treninga popričali smo s jednim od najboljih igrača Rijeke u posljednje vrijeme – Josipom Brezovcem.

Hajduk je pred vratima. Utakmica koja jednako znači i igračima i navijačima.

– Već nam je ta utakmica duboko usađena u misli. Kako je završio susret u Puli sve je usmjereno na dvoboj u nedjelju. Pogotovo sada kada nemamo utakmice svaka tri dana možemo se mirno pripremati za utakmicu i za pobjedu – kaže Brezovec.

Vrijeme je sada na strani Rijeke. Nakon kišovite jeseni i zime, proljeće je ponudilo sunce i dobre terene za trening.

– To se pokazuje i na terenu u posljednje vrijeme. Mi smo se dosta vremena morali uvježbavati kroz utakmice, a ne kroz treninge. I svaku utakmicu smo se dizali sve više i više. A pogotovo sad kad imamo i lijepo vrijeme, stvari mogu biti samo bolje. Ne moramo razmišljati gdje ćemo trenirati, hoće li padati kiša ili slično. Razmišljamo samo o nogometu. To će biti veliki plus za nas.

Iza Rijeke je pet pobjeda zaredom u prvenstvu i plasman iz četvrtfinala u finale Kupa. Sve ostvareno u ožujku.

– Mjesec za pamćenje. I puno veće ekipe od nas imaju pokoji kiks u devet susreta. Mi smo sve odradili kako smo htjeli. Bio je taj poraz u Kupu od Osijeka, ali prošli smo dalje iako smo vrlo lako i tamo mogli do pobjede. Sve ostale utakmice su bile velike i značajne i na svima smo bili dobri, a možemo samo još bolje.

Uz naravno pune tribine na Kantridi. Bučne i vjerne navijače.

– Nama je puno lakše igrati kada je pun stadion i kada imamo podršku. To se najbolje vidjelo u srijedu u Puli kada smo imali podršku kao da igramo kod kuće. Zato još jednom poziv svim navijačima za nedjelju, nećemo razočarati…- zaključuje Brezovec.

Od srijede, 2.travnja u prodaji su ulaznice za susret 29.kola MAXtv Prve lige u kojem se u nedjelju 6. travnja od 15 sati na stadionu Kantrida sastaju HNK Rijeka i NK Hajduk iz Splita.

Ulaznice će se moći kupiti od srijede 2.travnja do subote 5.travnja od 10 do 18 sati na zapadnim blagajnama stadiona Kantrida. Na dan utakmice, u nedjelju 6.travnja ulaznice će se moći kupiti i na istočnim i na zapadnim blagajnama od 10 do 15 sati.

– Moguće je kupiti maksimalno dvije ulaznice po osobi. Molimo gledatelje da što ranije krenu na stadion da bi na vrijeme zauzeli svoja mjesta da se zbog očekivanog većeg broja gledatelja i pojačane i temeljite sigurnosne provjere pri ulazu ne bi stvarale gužve. Za pretplatnike tribine D otvoren je dodatni ulaz na zapadu koji se nalazi do postojećeg glavnog ulaza na D tribinu. Također, u istim terminima, svi korisnici godišnjih ili polugodišnjih pretplatnih karata mogu podignuti svoje iskaznice, poručili su iz HNK Rijeka.

Cijene ulaznica su slijedeće: TRIBINA A – 150,00 kn; TRIBINA B – 70,00 kn; TRIBINA C – 70,00 kn; TRIBINA D – 20,00 kn i TRIBINA F – 50,00 kn. Tribine E i E1 nisu u prodaji. Dio navedene tribine namijenjen je tampon zoni, dok je preostali kapacitet popunjen najmlađim navijačima osnovnih škola, pripadnicima sportskih klubova iz regije, sudionicima programa utakmice te pripadnicima Škole nogometa HNK Rijeke.

N. C. / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!