Jakov Puljić i Zoran Kvržić izabrani u momčad kola

Rijeka je u subotu svladala Inter 7:0, a četverostruki strijelac Jakov Puljić zaradio je visoku ocjenu 8,5 za ovaj sjajan nastup. Zoran Kvržić odigrao je još jednu odličnu utakmicu na desnom boku opravdavši po tko zna koji put povjerenje Igora Bišćana čemu svjedoči i ocjena 7,5 za nastup protiv Intera.

Rijeka – Jakov Puljić i Zoran Kvržić izabrani su u momčad 29. kola Hrvatski telekom Prve lige u izboru Sportskih novosti.

Rijeka je u subotu svladala Inter 7:0, a četverostruki strijelac Jakov Puljić zaradio je visoku ocjenu 8,5 za ovaj sjajan nastup.

Puljić se očekivano našao u rubrici strijelac kola postavši 14. igrač u povijesti HNL-a koji je postigao četiri gola na jednoj utakmici.

Napadač Rijeke ovim nastupom pridružio se Mirku Mariću iz Osijeka na vrhu ljestvice strijelaca HNL-a, oboje imaju 14 postignutih golova.

Zoran Kvržić odigrao je još jednu odličnu utakmicu na desnom boku opravdavši po tko zna koji put povjerenje Igora Bišćana čemu svjedoči i ocjena 7,5 za nastup protiv Intera.

U ukupnom poretku za “Žutu majicu” ništa se nije promijenilo, u vodstvu je i dalje Iyayi Atiemwen (Dinamo, 103 bodova), drugo mjesto drži Komnen Andrić (Dinamo, 83 boda), a treći je Mijo Caktaš (Hajduk, 78 bodova).

error: Content is protected !!