Javna rasprava i nacrt o UPU Veprinac i Poljane

gradonacelnikOpatija – Sažetak današnjeg kolegija gradonačelnika Opatije donosimo u nastavku teksta. Javna rasprava o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja naselja Okoli Dujmić – Falalelići – Katinići započet će 22. veljače, o čemu će javnost biti obaviještena putem Novog lista, internetskih stranica Grada te Službenih novina Primorsko-goranske županije, zaključeno je na današnjem kolegiju opatijskoga gradonačelnika Ive Dujmića. Javno izlaganje Prijedloga UPU-a za javna tijela bit će održano 25. veljače u podne u gradskoj vijećnici, a za građane istog dana u 17 sati u prostorijama Mjesnog odbora Veprinac-Učka. Dodatne informacije građani mogu dobiti u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, na broj telefona 680-136.
Nacrt Prijedloga Urbanističkog plana uređenja naselja Poljane – Menderi – Strmice na kolegiju je bio slabije sreće: slijedom prijedloga Savjeta za prostorno planiranje i razvoj, ovaj je UPU vraćen izrađivaču plana na doradu, uz rok od 15 dana.
Bistro ”Kit“ na Slatini dobio je načelnu suglasnost za postavu terase na 30 ”kvadrata“ javne površine preko puta bistroa u razdoblju od 1. travnja do 1. listopada. Prije konačnog odobrenja Grada, ”Kit“ mora pribaviti suglasnosti nadležnih tijela te dostaviti prihvatljivi prijedlog uređenja terase. Prihvaćen je prijedlog Mjesnog odbora Punta Kolova da se približno 18.000 neutrošenih kuna za materijalno poslovanje Mjesnog odbora u prošloj godini prenamjeni za dovršetak uređenja dječjeg igrališta u Ulici Antona Raspora.
I.M.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net