Javno predstavljanje Opatijske planinarske obilaznice

Arhiva

Arhiva

Prvo je to u nizu nekoliko ožujskih događanja vezanih za skoro otvorenje Opatijske planinarske obilaznice, vezne obilaznice kružnog oblika namijenjene planinarima i izletnicima koja jednim jedinstvenim putom povezuje sve vrhove koji okružuju Opatiju.

Opatija – Planinarsko društvo ”Opatija“ poziva sve zainteresirane na javno predstavljanje Opatijske planinarske obilaznice, koje će se održati ovaj četvrtak, 6. ožujka 2014. u Velikoj dvorani opatijske Vile Antonio s početkom u 19 sati.

Prvo je to u nizu nekoliko ožujskih događanja vezanih za skoro otvorenje Opatijske planinarske obilaznice, vezne obilaznice kružnog oblika namijenjene planinarima i izletnicima koja jednim jedinstvenim putom povezuje sve vrhove koji okružuju Opatiju. Obilaznica je osnovana povodom 60. obljetnice Planinarskog društva ”Opatija“, 45. obljetnice Planinarskog doma ”Poklon“ i 125. obljetnice organiziranog planinarstva u Opatiji, a bit će otvorena 29. ožujka 2014. povodom 140. obljetnice hrvatskog planinarstva i 170. obljetnice opatijskog turizma. Ulaz na predstavljanje je slobodan.

I. E. / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net