Jazz večer uz LeKap Trio @ Villa Astra

lela_kaplo_sm…cijena ulaznice za koncert iznosi 60 kuna po osobi…
Lovran – Večeras s početkom u 20 sati, u villi Astra održati će se zanimljiva jazz večer. Glavni ‘krivci’ za ovo druženje je LeKap Trio kojeg čine Lela Kaplowitz (vokal), Joe Kaplowitz (piano) i Damjan Grbac (kontrabas).
Lela Kaplowitz cijenjena je hrvatska jazz vokalistica sa svjetskim glazbenim iskustvom. Nastupala je u Madison Square Gardenu, Birdlandu, i Blue Note-u u New York-u, na mnogim prestižnim jazz festivalima te s vrhunskim jazz glazbenicima diljem svijeta. S Big Bandom HRT-a snimila je album autorskih kompozicija čije izdanje očekujemo na jesen 2011.

Liburnija.net: Joe & Lela Kaplowitz

Liburnija.net: Joe & Lela Kaplowitz


Joe Kaplowitz završio studij klavira, tube i kompozicije na Youngstown State University-u 1995-te godine. Od tada svira sa prepoznatljivim imenima američke blues i jazz scene. 2006 seli se u Hrvatsku gdje nastupa s poznatim hrvatskim glazbenicima. Krajem 2010. piše big band aranžmane za autorske kompozicije supruge Lele Kaplowitz, i nastupa u Studiju Bajsić s Big Bandom HRT-a.
Damjan Grbac se profesionalno počeo baviti glazbom 2000. godine. 2005. godine otkriva draži kontrabasa i aktivno ga počinje svirati. Usavršavao je svoje glazbeno znanje kod priznatih hrvatskih glazbenika. Damjan završava jazz akademiju u Trstu ”Giuseppe Tartini“ i svira u nekoliko jazz grupa.
Cijena ulaznice za koncert iznosi 60 kuna po osobi, za ulaznicu i prigodnu večeru morati ćete izdvojiti 300 kuna po osobi (piće nije uključeno u cijenu), a sve ostale informacije koje vas zanimaju možete potražiti na slijedećim kontaktima: tel. 051 294 400; fax. 051 294 600 i sales@lovranske-vile.com.
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!