Jed Becker’s group i The Janitors ovaj vikend u Old school pubu @ Opatija

Jed Beckers group

Jed Beckers group

Koncert Jed Becker’s groupa na rasporedu je u petak, 12. veljače, dok će Janitorsi nastupiti u subotu, 13. veljače. Ulaz je slobodan, a koncerti počinju u 22 sata.

Opatija – Koncertne aktivnosti u Old school pubu nastavaju se večeras, 12. veljače, u 22 sata nastupom Jed Becker’s groupa. Emir Grozdanić, Tonči Grabušić i Damjan Grbac, trenutno najbolji klupski blues rock trio u ovom djelu svijeta ponovo dolazi protresti posjetitelje puba.

The Janitors

The Janitors

– Ako vas zanima kako bi danas zvučali Derek and the Dominos, Jimi Hendrix Experience, Stevie Ray Vaughan & Double Trouble te ostali blues heroji pridružite nam se u petak, 12. veljače u 22 sata, na još jednom energičnom putovanju genijalne trojke. Dan kasnije, u subotu, pripremili smo četvrti nastup izvrsnog akustičnog benda The Janitors. Darijan Dundović (gitara i vokal), Filip Gržinčić (cajon), Nevio Fućak (gitara i vokal) i Luka Strika (klavijature i vokal) predstavit će svoje verzije akustične covere stranih rock, pop pjesama. A na repertoaru će se naći slijedeći izvođači – Dire Straits, Manu Chao, The Cure, Billy Idol, Johnny Cash, OneRepublic, Franz Ferdinand, Elvis, R.E.M., Beach Boys i Pogues… Ulaz i na ovaj koncert je slobodan, a isti počinje u 22 sata, javili su iz Old school puba.

N. C. / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net