Jedan dan za čišći okoliš – velika Zelena čistka diljem Hrvatske

Liburnija.net: Promotivni štand na opatijskoj Tržnici...


Nakon završetka akcije od 17 sati do ponoći na igralištu Tošina organizirati će se zabavni program, te koncert na kojem će nastupiti grupe Padre te ostali ”najhuji”: Tandemi prošlog sjećanja, Krematorium, Muhe bez glave, No Army, Team i ”školski GEK bend” NAEM i Banditi.
Opatija – Akcija čišćenja nepravilno odbačenog otpada čije su lokacije, provest će se pod koordinacijom opatijske udruge Žmergo diljem Hrvatske ove subote, 21. travnja, a u nju je uključen rekordan broj volontera i ekoloških udruga. Cilj čistke jest očistiti čim veću količinu otpada na čim više lokacija, a čitav projekt organiziran je u sklopu svjetske akcije World Cleanup 2012.
Čišćenje divljih deponija, koji su prethodno kartirani i obilježeni, organizirat će se u suradnji s lokalnim koordinatorima čiji popis možete potražiti na internetskim stranicama akcije, ali čistiti mogu i svi ostali koji se u akciju uključuju ”neslužbeno”, i to na način da očiste puteve oko svoje kuće, dvorišta, šume u svojoj blizini…
U akciju su se uključili i opatijski srednjoškolci putem projekta izabranog na ”Danu akcije” koji posljednjih dana akciju najavljuju putem štanda na ”mrkatu”. Oni će i nakon završetka akcije od 17 sati do ponoći na igralištu Tošina organizirati zabavni program, te koncert na kojem će nastupiti grupe Padre te ostali ”najhuji”: Tandemi prošlog sjećanja, Krematorium, Muhe bez glave, No Army, Team i ”školski GEK bend” NAEM i Banditi.
Father @ Garaža – Eleanor Rigby

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!