Jedan poziv i Hallo špeža Jeletić stiže na vrata @ Liburnija

Valentina Jeletić Uhač…

Dovoljno je nazvati i predati narudžbu na telefon 095 910 22 55 i špeža stiže u vaš dom.

Cijena dostave na našem području tj. Liburniji, iznosi 15 kuna. Minimalna narudžba je 50 kuna, a artikle nabavljamo po maloprodajnim cijenama iz dućana.

Opatija – Imati dobru ideju u današnjim okolnostima poslovanja znači odraditi polovicu puta do uspjeha. Tako je jednu zanimljivu ideju, dostavu špeže na kućnu adresu, Opatijka Valentina Jeletić Uhač pretvorila u ozbiljan posao.

– Što god zatrebate, mi smo vam na usluzi, bilo da vam treba voće i povrće, alkoholna i bezalkoholna pića, prehrambeni proizvodi domaće i strane proizvodnje, deterdženti, toaletni papir ili ostale kućne potrepštine. Jedino što u ponudi nemamo su artikli koji inače stoje u frižideru poput suhomesnatih proizvoda. Cijena dostave na našem području tj. Liburniji, iznosi 15 kuna. Minimalna narudžba je 50 kuna, a artikle nabavljamo po maloprodajnim cijenama iz dućana. Također, surađujemo i s jednom vinarijom, tako da možemo dostavljati i vino za osobne potrebe ili pak kafiće, kazala nam je Valentina Jeletić Uhač.

Dovoljno je nazvati i predati narudžbu na telefon 095 910 22 55 i špeža stiže u vaš dom.

– Poslujemo na način da određeni dan u tjednu obilazimo pojedina mjesta u Primorskoj –gorskoj i Istarskoj županiji. Obzirom da poslujemo kraći period moram istaknuti da smo pojedinim starijim osobama koje nemaju obitelji jedina veza sa svijetom. Također, ako netko ima želju da mu dostavimo neke posebne namirnice, neka nam se obrati s povjerenjem, dodala je Valentina Jeletić Uhač.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!