VIDEO Jedanaest godina portala PodUckun.net: Vrijeme je za novu dimenziju ‘najboljeg pogleda na naš kraj’

VIDEO Jedanaest godina portala PodUckun.net: Vrijeme je za novu dimenziju ‘najboljeg pogleda na naš kraj’

Mularija premijerno uz Marinu Mavrinac Matulja, Sanju Albaneže i Tatjanu Bonazza Čekada - S današnjeg premijernog snimanja emisije za djecu na čakavštini

Nakon 11 godina, najavljujemo i novi korak u toj misiji. Od idućeg tjedna, kao dio regionalne mreže portala Novinet krećemo sa svakodnevnim emitiranjem video-sadržaja iz našeg novog studija u Matuljima.

Opatija, Kastav, Matulji, Lovran, Mošćenička Draga – Jedanaest godina prošlo je otkako je u bespućima interneta prvi puta zatreperila naslovnica našeg portala. Prvo pod imenom Liburnija.net, a već dugo kao PodUckun.net, već 4.015 dana ispunili smo sadržajem posvećenim zbivanjima na širem liburnijskom području.

Krenuli smo 15. listopada 2009. godine s idejom digitalizacije informacija, odnosno predstavljanjem vijesti na brži, jednostavniji i sveobuhvatniji način. Zato od prvih dana fokus stavljamo ne samo na tekstove, već i na velike fotogalerije i video-priloge koji mogu pružiti puniju sliku najvažnijih događanja u našem kraju. A da je to prepoznato od čitatelja, odnosno gledatelja, pokazuje i činjenica da naš YouTube kanal ima više od milijun i pol pregleda raznog sadržaja objavljivanog tijekom proteklih godina.

A sada, nakon 11 godina, najavljujemo i novi korak u toj misiji. Od idućeg tjedna, kao dio regionalne mreže portala Novinet krećemo sa svakodnevnim emitiranjem video-sadržaja iz našeg novog studija u Matuljima zajedno s kolegama iz tvrtke Pro-rec. Jutarnje mozaične emisije te poslijepodnevni programi posvećeni glazbi, nogometu, kulturi, sportu, ali i najmlađima kao i onima koji posebno štuju domaću besedu ispunit će eter novim uzbudljivim i zanimljivim sadržajem.

Zato iskoristite ovu priliku, „pretplatite“ (ništa ne košta!) se na naš YouTube kanal i doživite „najbolji pogled na naš kraj“ u sasvim novoj dimenziji!

error: Content is protected !!