Jedanaesto izdanje ČAnsonfesta zatvorit će 24. Kastafsko kulturno leto @ Kastav

Arhiva

Arhiva

Na ovogodišnjem ČAnsonfestu bit će izvedeno 20 novih skladbi koje će izvesti zanimljivi izvođači, čiji je popis spoj mladosti i iskustva među kojima su Damir Kedžo, Mario Lipovšek Battifiaca, Vivien Galletta, Milka Čakarun Lenac, Daniel Načinović, duet Davor Grgurić i Duško Jeličić, duet Nevia Rigutto i Francesco Squarcia, Joso Butorac, Vesna Nežić – Ružić, Branko Fućak, grupa Yamas, Igor Brešan, Branko Barbir, Hrvoje Hegedušić, Lado Bartoniček, Dino Antonić, istarski etno band Šćike, Neven Barac, Lucija Rajnović te Danilo Čekada iz Slovenije…

Kastav – Festival čakavske šansone ČAnsonfest i ove će godine zaključiti program 24. Kastafskog kulturnog leta, a 11. izdanje popularne glazbene manifestacije održat će se u petak, 28. kolovoza s početkom u 20.30 sati, i to na kastavskoj Crekvini, kojoj kao alternativa u slučaju kiše ”igra” i sportska dvorana u Kastvu.

cansonfest_plakat_2015

– ČAnsonfest i ove godine nastavlja s produkcijsko – natjecateljskom koncepcijom, budući Festival radi na poticanju stvaranja novih skladbi. Najbolje skladbe pristigle na Natječaj 11. ČAnsonfesta borit će se za četiri novčane nagrade Festivala: Nagrada za najbolji tekst, Nagrada za najbolju skladbu – ČAnsonu, Nagrada za najbolju interpretaciju i Nagrada publike, kazali su organizatori.

Na ovogodišnjem ČAnsonfestu bit će izvedeno 20 novih skladbi koje će izvesti zanimljivi izvođači, čiji je popis spoj mladosti i iskustva. Na Crekvini će zapjevati Damir Kedžo, Mario Lipovšek Battifiaca, Vivien Galletta, Milka Čakarun Lenac, Daniel Načinović, duet Davor Grgurić i Duško Jeličić, duet Nevia Rigutto i Francesco Squarcia, Joso Butorac, Vesna Nežić – Ružić, Branko Fućak, grupa Yamas, Igor Brešan, Branko Barbir, Hrvoje Hegedušić, Lado Bartoniček, Dino Antonić, istarski etno band Šćike, Neven Barac, Lucija Rajnović te Danilo Čekada iz Slovenije, čime ovogodišnji Festival poprima i međunarodni karakter.

Ulaznice za ovogodišnji 11. ČAnsonfest – Kastav 2015. po cijeni od 50 kuna mogu se nabaviti u Festivalskom uredu KKL-a u Kastvu, Agenciji New Sound u Matuljima te Antikvarijatu Ex Libiris, trgovini Foto Revija i glazbenoj trgovini Dallas Records u Rijeci te putem interneta.

cansonfest_2015_kastav

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!